Iată pe cine a ales Woody Allen în locul lui Bruce Willis pentru noul lui film

Din distribuţia peliculei fac deja parte Kristen Stewart, Blake Lively şi Jesse Eisenberg

Săptămâna trecută apărea în presa de specialitate ştirea că Bruce Willis a fost concediat de către Woody Allen din rolul oferit în noul său film, deşi reprezentanţii starului lui Die Hard au declarat că este vorba de „o neconcordanţă în programul de lucru” al actorului. Cineastul i-a găsit însă rapid un înlocuitor – potrivit Deadline.com, acesta este fostul colaborator al lui Allen din Melinda and Melinda, Steve Carell.

Producţia curentă a lui Allen, fără un titlu stabilit momentan, a strans deja în distribuţie o mulţime de nume celebre: Kristen Stewart, Blake Lively, Jesse Eisenberg, Parker Posey, Anna Camp şi Paul Schneider.

Joaquin Phoenix, Parker Posey şi Emma Stone au fost protagoniştii ultimei pelicule lansate de regizor în luna iulie, intitulată Irrational Man.

Steve Carell, nominalizat la Oscar pentru rolul central din filmul anului trecut, Foxcatcher, urmează să apară, anul acesta, în comedia Battle of the Sexes (alături de Emma Stone), dar şi în drama biografică Freeheld (în care protagoniste sunt Julianne Moore şi Ellen Page). Anul viitor, pe lângă filmul lui Woody Allen, îl vom mai vedea în drama The Big Short, în care joacă alături de Brad Pitt şi Christian Bale.

Filme
Persoane