Iată posterul lui The Hobbit: Battle of Five Armies

Bilbo este forţat să ia o decizie periculoasă, în vreme ce Smaug şi Sauron dezlănţuie iadul asupra Pământului de Mijloc

Cea de-a treia parte a seriei adusă pe marile ecrane de Peter Jackson, The Hobbit: The Battle of the Five Armies, se pregăteşte pentru lansarea din 17 decembrie, motiv pentru care studiourile Warner Bros. au lansat online primul poster al filmului, publicat de cei de la PeliBlog.com.

După ce a dezlănţuit mânia dragonului în The Hobbit: Desolation of Smaug, Bilbo şi ai săi camarazi trebuie să vină cu un plan pentru a învinge forţa distructivă dezlănţuită asupra tuturor celor din Lake-Town…

Între timp, Thorin, orbit de comoara revendicată, sacrifică prietenia şi onoarea pentru a o păstra, în ciuda încercărilor disperate ale lui Bilbo de a-l face să ia decizia corectă. Bilbo este nevoit să apeleze la o soluţie extremă, însă dezastrul se extinde, căci Sauron trimite pe nesimţite patru legiuni de orci pentru a lua cu asalt Muntele Singuratic.

Cum întunericul se lasă încet peste încleştările lor crâncene, rasa piticilor, a elfilor şi a oamenilor trebuie să ia o decizie: se unesc sau vor fi distruse. Legendara Bătălie a celor cinci armate îl surprinde pe Bilbo luptând din răsputeri pentru viaţa sa şi a prietenilor săi, în vreme ce soarta întregului Pământ de Mijloc este în joc.

Filme
Persoane