În august și septembrie, spectacolele absolvenților UNATC 2018, la „Unteatru”

Șapte spectacole de teatru tânăr, șapte viziuni inedite asupra lumii contemporane

Unteatru din București găzduiește, în perioada 7 august - 11 septembrie 2018, producțiile absolvenților de regie licență și master UNATC 2018, în fiecare marți (dar și într-o joi), în cadrul micro-stagiunii „stArtAct”.

StArtAct este cea mai nouă mișcare de teatru tânăr, inițiată de proaspeții creatori de teatru absolvenți UNATC 2018, se vede într-un comunicat remis Cinemagia. Regizori, scenografi și actori sunt reuniți în jurul unui crez comun, acela că teatrul, ca orice artă autentică, se reinventează cu fiecare nouă generație. Micro-stagiunea „stArtAct @ unteatru” aduce în fața dumneavoastră povești ale timpului prezent, cu entuziasmul, credința și dăruirea începutului de drum.

Șapte spectacole de teatru tânăr, șapte viziuni inedite asupra lumii contemporane, șapte dramaturgi europeni, șapte seri de suflul nou, șapte oportunități de a vedea tinerii actori și scenografi în acțiune – o noua generație de creatori de teatru – efervescentă și mânată de un entuziasm debordant, șapte regizori fresh – care au făcut toată această minunată întâmplare să existe: Amalia Iorgoiu, Alexandru P. Rusu, Diana Tănase, Ester Mitrofan, Alexandru Andrei, Ilinca Prisăcariu, A. Hartmann.

Programul micro-stagiunii stArtAct @ unteatru

Orchestra Titanic de Hristo Boicev, regia Amalia Iorgoiu - 7 august, ora 20.00

Îngrijitorul de Harold Pinter, regia Alexandru P. Rusu - 14 august, ora 20.00

Lecția de Eugène Ionesco, regia Diana Tănase - 16 august, ora 20.00

Caii la fereastră de Matei Vișniec, regia Ester Mitrofan – 21 august, ora 20.00

Aniversarea de Jeroen van den Berg, regia Alexandru Andrei – 28 august, ora 20.00 (foto)

Absinth de Magda Fertacz, regia Ilinca Prisăcariu – 4 septembrie, ora 20.00

Respectfully yours.../...cu respect după Jean-Paul Sartre, regia A. Hartmann – 11 septembrie, ora 20.00

Unteatru (Strada Sfinții Apostoli nr 44, sector 5, București) este locul atâtor spectacole speciale, iubite de „unpublic” la fel de generos – este acel acasă, unde artiștii și spectatorii se întâlnesc natural, într-o atmosferă creativă, care inspiră și motivează, care pentru tinerii creatori a devenit în aceste luni un teren fertil, facilitând o serie de noi experiențe pentru această generație fresh, care își așteaptă publicul cu ușile deschise, spun artiștii care au jucat pe scena acestui teatru.

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.