Încă două sezoane din Casa dragonului. Află când reîncep filmările!

Creatorul Ryan Condal a confirmat şi numărul total de sezoane ale serialului

După ce ultimul episod din sezonul second a devenit disponibil în SUA duminică şi în Romania luni, reacţiile - nu întru totul entuziaste - nu au întârziat să apară. Chiar dacă acest episod nu a oferit ceea ce serialul părea să promită, anume o mult aşteptată confruntare între dragoni, nu totul e pierdut: aceasta va avea loc cu siguranţă în următorul sezon.

Variety anunţă că sezonul al treilea al serialului va începe filmările la începutul anului viitor. Vestea vine de la nimeni altul decât de la Ryan Condal, showrunner-ul şi cocreatorul, alături de celebrul George R. R. Martin, al prequelului. Tot Condal a declarat că House of the Dragon se va termina după cel de-al patrulea sezon.

În acest moment, Condal şi Martin lucrează din greu la scenariul noului sezon. Întrebat dacă acesta va avea tot opt episoade, ca şi cel de-al doilea (primul a avut zece episoade), Condal a spus: "Încă nu am discutat cu HBO pe această temă. Mă aştept ca ritmul serialului, din perspectivă dramatică, să rămână acelaşi de la sezonul al doilea încolo". Vestea lui Condal confirmă o poziţie mai veche a lui George R. R. Martin, care a declarat pe blogul său că House of the Dragon ar trebui să aibă patru sezoane a câte zece episoade pentru a face dreptate sursei literare.

Până ne reîntoarcem la Rhaenyra şi Alicent, se va lansa A Knight of the Seven Kingdoms, un nou spin-off Game of Thrones. Câteva imagini din acest serial au fost incluse într-un montaj cu următoarele producţii HBO, montaj făcut public chiar zilele acestea.

Filme
Persoane