Infidelitatea lui Ben Affleck, motivul divorțului de Jennifer Garner?

Ben Affleck neagă zvonurile, dar surse din anturajul bonei, Christine Ouzounian, spun presei o poveste diferită

Zvonuri după care relația dintre Ben Affleck și Jennifer Garner s-a destrămat din cauza infidelității lui Affleck au început să apară în presa internațională săptămâna aceasta. Affleck și-ar fi înșelat soția cu bona. Reprezentantul lui Affleck a negat aceste informații și chiar a declarat că se gândește să dea în judecată pe aceia care proliferează asemenea informații. Totuși, surse din anturajul bonei, Christine Ouzounian, spun presei o poveste diferită: că Affleck ar fi avut o relație cu femeia care avea grijă de cei trei copii ai cuplului, și că ar fi fost „iubire adevărată”.

Ben Affleck neagă zvonurile după care destrămarea căsniciei i se datorează infidelității...

În orice caz, Ouzounian a avut grijă să facă poze în care era văzută sărutându-se cu Affleck: „Este ceva care se petrece de mult timp”, declara aceeași sursă pentru revista People.

Ouzounian nu a răspuns întrebărilor presei, după cum nu au răspuns nici reprezentanții lui Affleck și ai lui Garner.

Affleck și Garner s-au despărțit în iunie după o căsătorie de 10 ani. „După ce ne-am gândit bine și am reflectat, am luat această decizie grea de a divorța”, au declarat la momentul respectiv. „Urmează să continuăm ca prieteni și să ne dedicăm creșterii copiilor noștri, în interesul cărora dorim să păstrăm discreția în această perioadă dificilă”...

Galerie poze
Persoane