Netflix
×
Utilizator
×

Inside Out 2 întrece Dune 2 în SUA şi devine cea mai populară premieră din 2024

Animaţia Pixar a avut nevoie de doar opt zile ca să-i bage lui Paul Atreides nisip în distrai

ACTUALIZARE:Cu 100 de milioane de dolari obţinute în perioada 22-24 iunie, Inside Out întrece The Super Mario Bros. Movie şi devine animaţia cu cel mai bun al doilea weekend din istorie.

Cu 30 de milioane de dolari încasate vineri, Inside Out 2 are toate şansele să devină animaţia cu cel mai bun al doilea weekend în cinematografele americane. Până atunci, sequelul Pixar întrece Dune: Partea II pentru a deveni premiera americană cu cele mai mari încasări din 2024.

La nivel global, animaţia mai are ceva de dat din coate pentru a deveni campionul lui 2024. În acest moment, Dune: Partea II domină clasamentul, cu un total de 711 milioane de dolari. Godzilla x Kong: The New Empire se află pe locul secund, cu 567 de milioane, iar Kung Fu Panda 4 completează podiumul cu 543 de milioane. Inside Out 2 se clasează acum abia pe locul patru, conform boxofficemojo.com, dar asta după doar opt zile petrecute în cinematografe. Este cert, avânt în vedere avântul animaţiei şi faptul că a bătut recorduri de încasări în mai multe ţări de pe mai multe continente, că iureşul de emoţii va avea nevoie de doar câteva zile pentru a domina şi topul global.

În acest moment, recordul pentru al doilea cel mai bun weekend în cinematografele americane pentru o animaţie îi aparţine lui The Super Mario Bros. Movie, cu 92 de milioane de dolari. Abia mâine vom afla dacă Inside Out 2 are ceva de spus despre acest record.

Citeşte aici cronica filmului de pe Cinemagia. Inside Out 2 este unul dintre extrem de puţinele premiere recente care au reuşit să creeze consens: reacţiile criticilor sunt în deplin sincron cu cele ale publicului, la care se adaugă aceste cifre impresionante.

Filme