Întrecut de propria soţie? Înfruntare Ryan Reynolds-Blake Lively în cinematografe

Previziunile financiare arată că It Ends With Us ar putea întrece Deadpool & Wolverine

Noi am lăudat cu jumătate de gură It Ends with Us/Totul se termină cu noi, drama care se lansează azi atât în România, cât şi în Statele Unite, dar publicul ar putea avea o reacţie diferită: cu şapte milioane de dolari obţinute doar din avanpremierele de joi, filmul cu Blake Lively în rolul unei femei abuzate de partener ar putea avea parte de un weekend de pomină.

Conform Deadline, aceste cifre se află în zona lui Fifty Shades of Grey (8,75 milioane din avanpremiere şi un prim weekend cu încasări de 85 de milioane) şi Twilight (7,5 milioane şi 69 de milioane). Filmele ca It Ends with Us pun în dificultate analiştii, pentru că activează un public feminin imprevizibil, care vine rar la cinema, dar care ar putea face o excepţie cu această ecranizare după un roman extrem de popular. Iniţial, previziunile se situau în zona 15 milioane pentru întregul weekend, iar apoi au fost ajustate la 40 de milioane, dar sunt şanse ca It Ends with Us să câştige mult mai mult.

Evident, toată lumea aşteaptă acum cu sufletul la gură să vadă dacă It Ends with Us are suficient avânt pentru a opri supremaţia Deadpool & Wolverine. Blake Lively are un rol vocal în filmul soţului Ryan Reynolds şi este menţionată de mai multe ori de personajul acestuia. În acelaşi timp, conform declaraţiilor actriţei, Reynolds este autorul dialogurilor unei scene importante din filmul ei: prima întâlnire a protagonistei, Lily, cu neurochirurgul Ryle (Justin Baldoni), care pare a fi bărbatul perfect, dar arată în curând că nu este deloc aşa. Deadpool & Wolverine are previziuni de 50 de milioane pentru al treilea weekend, iar It Ends with Us pare hotărât să depăşească această sumă.

Foto: Hepta

Filme
Persoane