Iron Man 3, regizat de autorul seriei Armă Mortală

Shane Black va lucra din nou cu Robert Downey Jr în continuarea aventurilor eroului francizei Marvel

Plecarea lui Jon Favreau a lăsat producţia Iron Man 3 în aşteptare, însă Marvel a găsit rapid un înlocuitor, Shane Black. Conform HitFix, acesta se află acum în negocieri avansate pentru a semna regia celei de-a treia părţi a Iron Man.

Cunoscut drept autor al scenariilor seriei de filme Armă Mortală, Black a fost apreciat pentru debutul său regizoral din 2005, Kiss Kiss Bang Bang, unde l-a avut ca protagonist tot pe Robert Downey Jr.

S-a considerat atunci că are ochi bun pentru sincronizarea momentelor comice, talent pentru compoziţia imaginii şi descrierea stărilor sufleteşti ale personajelor, iar în Iron Man va avea ocazia să-şi demonstreze şi abilitatea de a jongla cu elemente tehnice în crearea efectelor speciale.

Ca regizor, Black mai este ataşat adaptării pentru marele ecran a aventurilor lui Doc Savage şi a seriei manga Death Note. Nu se ştie încă dacă pentru Iron Man 3 va fi şi autorul scenariului, însă noi informaţii despre această producţie vor fi, probabil, dezvăluite în curând. Lansarea americană a filmului este programată pentru 3 mai 2013.

Filme
Persoane