James Franco devine supererou. Va fi Madrox, Multiple Man

Studiourile Fox extind saga mutanţilor şi a supererolilor Marvel

Succesul peliculei The Disaster Artist, favorită a multor premii în acest sezon, dar şi buna primire de care s-a bucurat serialul The Deuce l-au readus pe James Franco în atenţia marilor case de producţie. Actorul a fost ales de studiourile Fox să dea viaţă supereroului Madrox, the Multiple Man, scrie Deadline.com.

Cu un scenariu imaginat de Allan Heinberg (Wonder Woman) şi cu Simon Kinberg (Dark Phoenix) ca producător, pelicula va spune povestea de origine a lui Jamie Madrox, un mutant care are abilitatea de a se replica.

În benzile desenate, personajul a apărut într-una din ediţiile Fantastic Four şi a fost asociat şi cu X-Men. Cum Fox deţine drepturile de producţie ale ambelor francize, se presupune că personajul lui Franco va avea un rol proeminent într-un proiect ce va aduce laolaltă, în acelaşi unives cinematografic, cele două echipe.

Nu este însă prima dată când Multiple Man a apărut pe marele ecran. În X-Men: The Last Stand a fost interpretat de Eric Dane. Nici James Franco nu este străin de lumea supereroilor. L-a jucat pe Harry Osborn în trei filme Spider-Man.

Fox extinde tot mai mult saga mutanţilor şi supereroilor săi. New Mutants, Deadpool 2 şi X-Men: Dark Phoenix vor fi lansate anul viitor, în vreme ce îndelung aşteptatul Gambit, al lui Channing Tatum, va ajunge în cinematografe în 2019. Regizorul lui Logan, James Mangold, dezvoltă un spin-off centrat pe Laura/X-23, interpretată de Dafne Keen.

Filme
Persoane