Netflix
×
Utilizator
×

Jason Momoa, Gerard Butler şi Oscar Isaac se bat pe Divina comedie!

Manuscrisul original al Divinei comedii devine epicentrul unei răfuieli pe viaţă şi pe moarte într-un nou thriller

După ce a regizat filme despre artistul american Jean-Michel Basquiat, scriitorul cubanez Reinaldo Arenas şi pictorul olandez Vincent van Gogh şi a obţinut o nominalizare la Oscar pentru Scafandrul și fluturele, regizorul Julian Schnabel combină filmul biografic şi action-ul în cea mai recentă producţie a sa, In the Hand of Dante.

Deadline anunţă că Jason Momoa, Gerard Butler şi Oscar Isaac joacă rolurile principale în acest thriller cu mafioţi cu o premisă mai mult decât incitantă: totul începe când manuscrisul original al Divinei Comedii, capodopera lui Dante Alighieri şi unul dintre cele mai valoroase titluri din întreaga istorie a literaturii, îşi face apariţia printre infractorii din New York. Desigur, mafioţii nu îl vor pentru valoarea sa literară, ci pentru valoarea sa financiară, dar pentru a fi vândut manuscrisul trebuie mai întâi autentificat.

Contactat de mafioţi, un expert este tocmit pentru a confirma autenticitatea, numai că expertul fură inestimabilul manuscris pentru că acesta să-şi afle locul de drept, anume într-o instituţie de cultură şi nu în seiful vreunui mafiot. Furtul şi consecinţele sale îl vor arunca pe expert într-un infern personal, fără vreo garanţie că itinerariul său îl va copia pe cel din Divina Comedie, ce explorează mai întâi Infernul pentru a ajunge în cele din urmă în Paradis.

Încă nu se ştie în acest moment când se va lansa filmul.

Filme
Persoane