Jennifer Lawrence este personalitatea anului în divertisment

Publicaţia Entertainment Weekly i-a oferit titlul popularei actriţe câştigătoare de Oscar

Cu apariţii în producţii de succes (printre care şi două francize de top, The Hunger Games şi X-Men), un Oscar dar şi o seamă de alte premii la activ, Jennifer Lawrence colectează încă un titlu de primă pagină, cel al Personalităţii Anului în Divertisment. Actriţa de numai 25 de ani a fost aleasă de prestigioasa revistă americană Entertainment Weekly pentru a reprezenta excelenţa în industria divertismentului, iar declaraţiile oferite publicaţiei s-au încadrat în stilul său sincer, direct.

Lawrence a vorbit despre finalul seriei The Hunger Games: „E o nebunie. Am semnat contractul pentru filmele acestea la 20 de ani. Îmi amintesc că spuneam ‘Dumnezeule, voi avea 25 de ani când se va încheia franciza’. Părea atât de departe."

Cât despre colaborarea cu David O. Russell – al treilea film realizat împreună cu acesta, Joy, va apărea la noi pe 8 ianuarie – actriţa a punctat: „Nu cred că eu şi David O. Russell vom înceta vreodată să mai lucrăm împreună. Îl admir atât de mult încât uneori nici nu pot vorbi despre el fără să-mi dea lacrimile. Uite, mi se întâmpla asta chiar acum! Îi înţeleg fiecare privire, fiecare mişcare a ochilor, înţeleg fiecare cuvânt pe care îl rosteşte sau nu îl rosteşte. Suntem făcuţi să lucrăm împreună.”

Persoane