Jennifer Lawrence ia o pauză de la actorie

Actriţa de 27 de ani îşi dorea să pună pe tuşă actoria încă de la încheierea filmărilor seriei The Hunger Games

Filmările unei pelicule pot fi și obositoare, și periculoase, iar în cazul în care ai scene atât de solicitante încât te poți trezi cu diafragma rupta – cum i s-a întâmplat lui Jennifer Lawrence la filmările lui Mother! – atunci poate chiar ai nevoie de o pauză. Este ceea ce a hotărât că va face actrița de 27 de ani. Potrivit People.com, Lawrence nu va mai juca în niciun film în viitorii doi ani.

„Nu mi-am mai programat nimic pentru doi ani de acum încolo, pentru că vreau să mă odihnesc. Nu ştiu, poate mă apuc de olărit… Cred am adunat cam multă furie şi tristeţe, pentru că am dorit mereu să fac ceea ce îmi place şi pentru vreau să am intimitatea mea”, a spus actriţa, al cărei plan de a pune pe tuşă actoria pentru o vreme datează încă de la încheierea filmărilor seriei The Hunger Games.

Mother!, filmul scris şi regizat de Darren Aronofsky, este unul dintre cele mai originale şi controversate ale anului. Alegoric şi întunecat, a constituit o provocare pentru Lawrence, care s-a declarat copleşită încă de la prima lectură a scenariului. „Este filmul în care m-am implicat cel mai mult emoţional”, declara ea.

Anul viitor, cel puţin, nu-i vom simţi lipsa premiantei cu Oscar pentru rolul central din Silver Linings Playbook. O vom vedea din nou în rolul lui Mystique în X-Men: Dark Phoenix şi ca femeie fatală, şi spion pe deasupra, în Red Sparrow. 

Filme
Persoane