Jessica Chastain și Anne Hathaway mizează pe Instinct de mamă din 21 iunie, doar la cinema

Jessica Chastain și Anne Hathaway sunt pregătite să exploreze toate vulnerabilitățile unei mame atunci când viața propriului copil este în pericol

Jessica Chastain și Anne Hathaway vor apărea pe marile ecrane pentru prima dată în dubla postură de prietene și rivale în Instinct de mamă, distribuit în cinematografe de Vertical Entertainment, începând cu 21 iunie.

Cele două laureate la Oscar sunt pregătite să exploreze toate vulnerabilitățile unei mame atunci când viața propriului copil este în pericol și să șocheze cu situații și reacții imprevizibile, în thrillerul psihologic Instinct de mamă care prezintă viața de suburbie a două mame, în mijlocul anilor 60’.

Alice și Céline sunt prietene și vecine, însă după ce unul dintre copii suferă un tragic accident, liniștea lor este complet dată peste cap. Aflat la debutul regizoral, Benoît Delhomme urmărește interacțiunea din ce în ce mai tensionată dintre cele două femei, legăturile familiale care se degradează gradual și explorează în același timp efectele întunecate pe care sentimentul de vinovăție și paranoia le au asupra ambelor familii.

Produs de Paul Nelson, filmul reprezintă o readaptare a producției franțuzești „Duelles”, regizată de Olivier Masset-Depasse care a acceptat o nouă versiune a poveștii doar cu condiția ca rolurile principale să fie interpretate de voci feminine puternice. Când numele Jessicai Chastain a fost menționat, nu a mai existat nicio urmă de îndoială că filmul trebuie făcut și în mult mai circulata limbă engleză. Cucerită de scenariu și de rolul pe care urma să îl interpreteze, Jessica s-a gândit la vechea ei prietenă, Anne, mai ales pentru că ambele își doreau foarte tare să găsească proiecte în care să lucreze din nou împreună.

Distribuit de Vertical Entertainment, Instinct de mamă are premiera pe marile ecrane din țară în premieră din 21 iunie.

Filme
Persoane