Johnny Depp şi Amber Heard divorţează

Depp (52 de ani) şi Heard (30 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary



După numai 15 luni de la căsătorie – ce a avut loc p 4 februarie 2015 într-o cereomonie privată la reşedinţa din Los Angeles – Johnny Depp şi Amber Heard se despart. BBC.com a anunţat divorţul actorilor, înregistrat recent la Curtea Superioară din LA, pe motivul unor „diferenţe ireconciliabile”.

Acţiunea de divorţ a fost iniţiată de Heard (30 de ani). Depp (52 de ani) a cerut judecătorului să nu aprobe pensia de întreţinere solicitată.  

Cei doi au fost implicaţi recent într-un scandal mediatic declanşat în Australia, când Heard a adus în ţară – unde îl vizita pe Depp la filmările ultimului sequel „Piraţii din Caraibe” - doi câini pe care nu i-a declarat, aşa cum prevedea legea. Cei doi au trebuit să se prezinte la procesul deschis de autorităţi, să achite o amendă şi să înregistreze un mesaj video în care să-şi scuze fapta şi să explice necesitatea respectării regulilor pe teritoriul australian. Depp nu a fost deloc încântat de incident şi l-a apostrofat pe prim-ministrul australiei, Barnaby Joyce - care a declarat la un moment dat că ar putea cere uciderea câinilor în cauză - spunând că „arată ca şi cum ar fi conceput cu o tomată”.

Chiar dacă a reprezentat un incident neplăcut în ultimele luni în relaţia Depp-Heard, nu se ştie dacă acest fapt a contribuit la separarea actorilor, care şi-au început relaţia în 2012, pe platourile de filmare ale lui The Rum Diary. Partenera anterioară a lui Depp a fost actriţa şi cântăreaţa Vanessa Paradis, cu care nu a fost căsătorit, însă alături de care a stat 14 ani şi are o fiică, Lily-Rose Deep.

Persoane