Joker: Delir în Doi se poate vedea din 4 octombrie doar la cinema

Joker: Delir în doi, cea mai așteptată continuare a marelui câștigător la Oscar, Joker, se poate vedea din 4 octombrie în exclusivitate pe marile ecrane

Mult anticipata lansare îl readuce în rolul principal pe Joaquin Phoenix în dubla impostază - Arthur Fleck/Joker - care i-a adus premiul Oscar, alături de complexa artistă Lady Gaga și ea câștigătoare de Oscar.

Joker: Delir în Doi îl găsește pe Arthur Fleck instituționalizat în Arkham, unde așteaptă să fie judecat pentru crimele comise ca Joker. În timp ce orbitează între cele două personalități ale sale, Arthur își întâlnește marea lui iubire și descoperă muzica, aflată mereu în interiorul său. Lee Quinzel (Lady Gaga) îi va testa limitele și simțurile.

Din distribuția filmului mai fac parte Brendan Gleeson, Catherine Keener și Zazie Beetz care își reia rolul din prima parte.

Phillipa care a fost nominalizat la Oscar pentru că a regizat, scris și produs Joker, regizează și Joker: Delir în Doi după un scenariu de Scott Silver & Phillips, având la baza personaje DC. Filmul este produs de Phillips, Emma Tillinger Koskoff și Joseph Garner. Producători executivi sunt Michael E. Uslan, Georgia Kacandes, Silver, Mark Friedberg și Jason Ruder.

Joker: Delir în Doi, un film de Todd Phillips, ajunge în cinematografe din 4 octombrie. În România, filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Filme
Persoane