Kevin Costner, pierderi de zeci de milioane din banii proprii cu noul film

Western-ul Horizon a costat 100 de milioane şi a încasat 11 în weekend-ul premierei

Nu mai bine rămânea el la Yellowstone? Kevin Costner şi-a lansat la Cannes western-ul Horizon: An American Saga - Chapter 1, iar acesta a fost întâmpinat cu şapte minute de ovaţii, făcându-l pe actorul-regizor să verse câteva lacrimi. Dar, aşa cum ştie orice producător de la Hollywood, e mai bine să te ovaţioneze spectatorii, căci ovaţiile jurnaliştilor nu-ţi bagă bani în buzunare: filmul a avut un debut "lamentabil" (via Variety) în SUA, încasând doar 11 milioane de dolari în weekend-ul lansării.

O altă lege nescrisă de la Hollywood spune să nu-ţi investeşti niciodată propriii bani într-un film, dar Kevin Costner s-a încăpăţânat să facă asta: investiţia sa personală se ridică la 38 de milioane de dolari, iar eşecul filmului are toate şansele să-l destabilizeze financiar, dacă nu chiar să-l falimenteze.

Cu o durată de trei ore, acest prim capitol al unei saga în patru părţi a fost întâmpinat şi cu reacţii negative, multe voci spunând că este de fapt o miniserie care ar trebui văzută la televizor sau pe o platformă de streaming şi în niciun caz la cinema. Costner plănuia să lanseze a doua parte în cinematografe în august, a treia parte fiind acum în postproducţie. Dezinteresul publicului s-ar putea să schimbe drastic viitorul seriei.

Foto: Kevin după ce şi-a verificat contul bancar.

Filme
Persoane