La revedere, băieţi: The Boys se termină după sezonul 5

Se vede întunericul de la capătul tunelului pentru superhitul Amazon, dar nu şi pentru universul lansat de acesta

Joi se va lansa sezonul al patrulea pentru The Boys, sezon despre care revista Variety a scris că este "atât de sângeros, încât în comparaţie Urzeala tronurilor aduce mai degrabă a Micul meu ponei". Primele trei episoade ale sezonului vor fi disponibile de mâine, dar până atunci creatorul Eric Kripke le-a dat o veste rea fanilor: The Boys se va termina după cel de-al cincilea sezon de opt episoade.

Kripke a publicat pe X ultima pagină a scenariului sezonului 4, la sfârşitul căreia se poate citi "See you for our final season, motherfuckers!" (vezi mai jos). În cuvintele sale, sezonul 4 este "începutul sfârşitului" pentru The Boys.

În acelaşi timp, universul fictiv creat de serialul care acum se află pe locul 93 în topul IMDB al celor mai bune seriale din toate timpurile, este în plină expansiune. Spin off-ul Gen V, centrat pe un grup de studenţi care visează să facă din The Seven, este în producţie cu al doilea sezon, după ce primul a avut parte de o primire entuziastă. Reamintim că unul din actorii săi principali, Chance Perdomo, a murit la doar 27 de ani, în urma unui accident de motocicletă, producătorii anunţând că vor renunţa la personaj pentru sezonul secund.

A fost produs şi serialul animat The Boys Presents: Diabolical, alte două proiecte The Boys fiind în prezent în dezvoltare: unul cu acţiunea în Mexic şi un altul despre care studiourile Amazon încă nu au dezvăluit nimic.

Filme
Persoane