Loki va lipsi din The Avengers: Age of Ultron

Confirmarea a venit din partea lui Tom Hiddleston, interpretul personajului

Una din atracțiile convenției Comic-Con de anul acesta a fost actorul Tom Hiddleston, interpretul lui Loki ș antagonistul din Thor și The Avengers, care urcat pe scenă în costumul din film și a vorbit publicului cu glasul și tonul personajului său. La acea vreme însă, noile detalii despre The Avengers 2 nu făcuseră încă înconjurul lumii iubitorilor de benzi desenate, astfel încât actorul a dat abia acum confirmarea legată de lipsa lui Loki din The Avengers: Age of Ultron.

”Cred că lipsa lui Loki din film este foarte bună. Sunt foarte mândru de primul [The Avengers], iar Joss [Whedon] și cu mine avem atâtea părți preferate din film. Iar dacă ar fi să facem din nou acest lucru am încerca să recreăm acele momente”, a declarat el pentru Empire.com.

”The Avengers are nevoie acum de un villain nou împotriva cărui să lupte și de noi provocări. Voi fi în primul rând când va apărea filmul”, a mai spus Hiddleston.

Deși Joss Whedon a dezvăluit în urmă cu o lună faptul că Loki nu va apărea în cea de-a doua aventură pe marele ecran a Răzbunătorilor, Marvel anunțase săptămâna trecută că are planuri mari pentru Loki, dând de înțeles că va apărea totuși în The Avengers 2, lucru clarificat acum prin declarația lui Tom Hiddleston. Actorul va putea fi văzut însă în rolul lui Loki în Thor: The Dark World (cu lansarea la noi pe 8 noiembrie) și își va face apariția și în alte viitoare filme Marvel.

 

Filme
Persoane