Negociatorii și Spionul cibernetic, pe AXN, marțI, de la 21:00 și de la 22:00

Serialul procedural Negociatorii este inspirat de o poveste reală, a lumii celor mai buni negociatori iar serialul hollywoodian cu tematică tehnologică Spionul cibernetic relatează aventurile unui agent high-tech

O primăvară mai intensă, din această seară. AXN difuzează diseară primele episoade ale noilor seriale Negociatorii/ Ransom și Spionul cibernetic/ Intelligence.

Serialul procedural Negociatorii este inspirat de o poveste reală, a lumii celor mai buni negociatori. Într-un univers în care anual se duc mai mult de 30.000 negocieri private, există o mare cerere pentru experții care pot soluționa cazuri dificile de răpiri și răscumpărări. Dar numai cei cu adevărat talentați se diferențiază.

Serialul hollywoodian cu tematică tehnologică Spionul cibernetic relatează aventurile unui agent high-tech, ale cărui abilități sunt îmbunătățite de existența unui microchip implantant în creier. Cu ajutorul acestuia, agentul are acces la informații super-secrete, iar o agenție guvernamentală de elită are grijă să se folosească de acestea în misiunile lor speciale.

Aflați mai multe informații despre serial aici:

http://www.axn.ro/programe/spionul-cibernetic