Netflix a anunțat data de lansare a sezonului 2 din Squid Game

Adevăratul joc începe cu cel de-al doilea sezon din Squid Game, la finalul acestui an

Netflix a comunicat că fenomenul global Squid Game va avea premiera sezonului 2 pe 26 decembrie, iar cel de-al treilea și ultimul sezon urmând să apară anul viitor. Producătorul executiv, scenaristul și regizorul serialului, Hwang Dong-hyuk, a anunțat această noutate printr-o scrisoare, adresându-se tuturor fanilor Squid Game.

Primul sezon al serialului a devenit un succes mondial în 2021, iar Squid Game ocupă primul loc din toate timpurile în ceea ce privește serialele Netflix, indiferent de limba în care a fost vizionat (265,2 milioane, măsurate prin vizionările totale împărțite la durata de rulare) și durata totală de vizionare (2,2 miliarde de ore) în primele 13 săptămâni de lansare.

Creatorul serialului sud-coreean thriller a declarat că "au trecut aproape trei ani de când sezonul 1 al serialului a dezlănțuit o reacție incredibilă pe tot globul și de când s-au întâmplat multe lucruri extraordinare. Sunt deosebit de bucuros să vă scriu aceste rânduri, prin care anunț data lansării sezonului 2 și vă aduc vești din ultimul sezon, cel de-al 3-lea. În prima zi de filmări pentru sezonul 2, îmi aduc aminte că mi-am spus «Nu-mi vine să cred că m-am întors în universul din Squid Game». Părea aproape ireal. Mă întreb cum va fi pentru voi experiența de a vă întoarce la Squid Game după trei ani."

După ce a dat un indiciu în privința conflictului principal din următoarele două sezoane Squid Game, Hwang Dong-hyuk spunea: "Sunt încântat să văd că sămânța plantată, din care s-a născut Squid Game, crește și dă roade până la sfârșitul acestei povești. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a vă oferi din nou o experiență captivantă. Sper să vă bucurați de ce urmează."

Despre ce va fi vorba în sezonul 2

La trei ani de la câștigarea competiției, jucătorul 456, Seong Gi-hun, este în continuare hotărât să descopere oamenii din spatele jocului și să pună capăt concursului vicios și sângeros creat de aceștia. Folosind averea câștigată pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun începe din cel mai evident loc: încearcă să caute bărbatul în costum care joacă ddakji în metrou. Cu toate acestea, când în sfârșit eforturile lui dau rezultate, modalitatea de a distruge organizația din spatele jocului se dovedește a fi mai periculoasă decât ar fi crezut: acesta trebuie să participe din nou în competiție pentru a pune capăt jocului.

Regizorul Hwang Dong-hyuk, care a intrat în istorie la cea de-a 74-a ediție a Primetime Emmys®, atunci când a devenit primul asiatic ce a câștigat premiul pentru cea mai bună regie pentru un serial dramatic, a revenit la cârma serialului drept regizor, scenarist și producător. Actorii Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Gong Yoo și Wi Ha-jun revin în rolurile din primul sezonul alături de noi membri ai distribuției, printre care Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin -uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri și Won Ji-an.

Sezonul 2 din Squid Game va fi lansat pe 26 decembrie 2024, doar pe Netflix. Acesta este scris și regizat de Hwang Dong-hyuk, avându-i ca producători executivi pe Kim Ji-yeon și Hwang Dong-hyuk. Commpania de producție este Firstman Studio.

Citește și alte articole din aceeași secțiune:

Vezi alte noutăți în secțiunea Netflix de pe Cinemagia

Filme
Persoane