Noul film The Batman va avea patru mari antagoniști

Pelicula va ajunge pe marile ecrane pe 25 iunie 2021

Odată ce Robert Pattinson a fost confirmat în rolul titular din The Batman, fanii personajului și ai adaptărilor benzilor desenate au trecut la speculații legate de antagoniștii peliculei. Astfel, potrivit site-ului GeeksWorldWide, ce a avut acces la unele fișe de casting, proiectul regizat de Matt Reeves va avea nu mai puțin de patru villaini.

Din cvartetul de ticăloși ar face parte The Riddler, antagonistul central, pentru care Reeves caută un actor între 30 și 40 de ani. Iată cum sună descrierea partiturii: „este un nelegiuit căruia îi place să atașeze ghicitori faptelor sale reprobabile, pentru a fi rezolvate de autorități”.

Susținând unele informații recente, site-ul dă asigurări că Penguin și Catwoman vor apărea și ei în film. Fișa de casting pentru Penguin țintește către bărbați obezi, cu nasul mare, care să folosească o umbrelă pe post de armă. Pentru interpreta lui Selena Kyle se cere o actriță de 20-30 de ani, indiferent de ce rasă, însă dornică să poarte costumul mulat al personajului și să folosească biciul atașat seducătoarei costumații.

Al patrulea villain este încă necunoscut marelui ecran – este vorba despre Vagalume, personaj descris drept un piroman cu state vechi, care ține să distrugă prin foc toate acele locuri în care nu a fost acceptat în copilăria sa dificilă, lipsită de afecțiune și de mijloace materiale.

Anterior, Jim Carrey a jucat rolul lui Riddler (în Batman Forever – 1995), în vreme ce Penguin și Catwoman au apărut împreună în Batman (1989), unde costumele acestora au fost îmbrăcate de Danny DeVito și Michelle Pfeiffer. Antieroina a mai fost jucată de Anne Hathaway în The Dark Knight Rises (2012). O scurtă apariție a avut și Vagalume - însă într-o variantă feminină – în serialul Gotham.

Filmul The Batman este programat pentru lansare pe 25 iunie 2021.

Filme
Persoane