Noul Godzilla, un film axat pe „factorul uman”

Vezi cum au mai descris pelicula starurile filmului

Noul film Godzilla, în regia lui Gareth Edwards, și-a încheiat nu demult filmările, oferindu-ne primele imagini din acesta într-un trailer captivant proiectat în cadrul Comic-Con San Diego. Câțiva dintre actorii din film au fost intervievați de către cei de la DigitalSpy.com și iată ce au avut de spus despre film.

Atât Bryan Cranston, cât și Elizabeth Olsen au menționat ”factorul uman” avut în vedere cu multă grijă și talent și de această dată cu de aclamatul regizor al lui Monsters, iar Olsen a punctat și că ”Godzilla reprezintă dorința noastră de a controla natura și cum, până la urmă, natura ne va doborî, iar în film apar trimiteri la asemenea momente din istorie, ceea ce reprezintă un mod de abordare extrem de realist”.

Aaron Taylor-Johnson, care joacă în film rolul unui locotenent în Marina americană, a descris anterior experiența Godzilla, ca și când ar fi participat la realizarea unui film independent.

”Echipa de producție și actorii din Godzilla alcătuiesc un grup atât de restrâs, încât a părut mai mult ca oricând că lucrez la un film independent”, a spus actorul, care a ținut de altfel să menționeze și că a petrecut foarte puțin timp, pentru un film de acțiune de asemenea amploare, în fața unui ecran verde (folosit în motion-capture).

”Nu prea am lucrat cu ecranele verzi, căci Edwards este extrem de inteligent când vine vorba de efectele speciale. Am filmat în orice tip de decor natural, pe străzi, a vrut să pună tot acest decor în jurul nostru”, a mai spus Taylor-Johnson.

Filme
Persoane