Noul Mortal Kombat va avea un tip de umor asemănător celui din filmele Marvel

Afirmaţia îi aparţine scenaristului peliculei, Greg Russo

Scenaristul viitorului film Mortal Kombat a declarat că producţia, care este un reboot, va încorpora un tip de umor asemănător celui din filmele Marvel, însă cu un ton mai matur. Într-un interviu acordat DiscussingFilm.net, Greg Russo a menţionat şi că franciza nu poate fi caracterizată doar prin violenţă.

„Există şi o parte sumbră în adaptarea Mortal Kombat? Cred că da, însă nu asta înseamnă Mortal Kombat pentru mine. Uitaţi-vă la personajul Kano, de exemplu, care este grozav. Face mereu glume. Eu zic că trebuie să existe şi un ton amuzant, lucrurile nu trebuie să fie luate mereu în serios. Chiar dacă avem violenţă, lupte şi sunt în joc mize serioase, cu mare încărcătură emoţională pentru toţi cei implicaţi, este totuşi nevoie şi de amuzament, de simţul umorului. Chiar dacă nu îmi place asta, o să fac această comparaţie directă cu Marvel, ce au încă filme amuzante, sunt mereu puşi pe glume, însă ale noastre vor fi ceva mai mature”, a explicat Russo.

James Wan, care se ocupă de producţia noului Mortal Kombat, a spus că, deşi este în lucru de mai mulţi ani, nu va grăbi dezvoltarea proiectului, pentru că doreşte ca acesta să fie cât mai fidel universului seriei de jocuri video din care este inspirat. Potrivit unui mesaj publicat de Russo pe contul său de Twitter, scenariul filmului este terminat, însă distribuţia şi data de lansare nu au fost încă alese. În scaunul regizoral a fost numit Simon McQuoid. 

Persoane