Netflix
×
Utilizator
×

Noul SF al lui Steven Spielberg va avea doi populari actori britanici pe afiş

Filmul, care încă nu are titlu şi al cărui scenariu este ţinut secret, se lansează peste aproape doi ani

Emily Blunt şi Josh O'Connor vor fi starurile misteriosului film al lui Steven Spielberg, aflat în stadii incipiente de dezovoltare. Publicaţia britanică Empire dezvăluie că în noul film vor apărea OZN-uri şi îl descrie drept un "two-hander", adică o producţie de film, teatru sau televiziune, în care apar, în totalitatea sau în majoritatea timpului, doar doi actori.

Deşi studiourile Universal, care vor lansa filmul în mai 2026, nu au dezvăluit alte detalii despre subiect, ştim că Spielberg colaborează cu unul dintre scenariştii săi preferaţi, David Koepp (Jurassic Park, War of the Worlds) pentru a veni cu o poveste pe măsura extraordinarei cariere a regizorului recompensat cu Oscaruri pentru regia filmelor Lista lui Schindler şi Salvaţi soldatul Ryan.

Josh O'Connor a intrat pe harta noastră după apariţia în God's Own Country, film LGBT în care împarte ecranul cu românul Alec Secăreanu. Recunoaşterea internaţională a venit o dată cu rolul prinţului Charles din serialul Netflix The Crown, iar recent a putut fi văzut atât în Challengers, cât şi în foarte bine primitul La Chimera.

După debutul său hollywoodian cu Diavolul se îmbracă de la Prada, Emily Blunt a devenit una dintre cele mai versatile actriţe ale momentului, trecând cu uşurinţă de la SF (Edge of Tomorrow), horror (A Quiet Place), film de aventuri (Jungle Cruise) şi thriller (The Girl on the Train). Anul acesta a primit prima nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din Oppenheimer.

Foto: Hepta.

Persoane