Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Deadpool, interpretat de Ryan Reynolds, îi cere ajutorul lui Wolverine, în primul trailer extins al mult-aşteptatului Deadpool & Wolverine. Se pare că, în acest univers, Wolverine a eșuat într-un mod catastrofal (X-Men sunt morți!) și are nevoie de puțină încurajare înainte de a se implica în misiunea lui Deadpool.

În diferite momente îi vedem pe Deadpool și Wolverine luptându-se unul cu celălalt înainte de a lucra împreună pentru a lupta împotriva dușmanilor comuni, inclusiv Cassandra Nova, sora geamănă malefică a liderului X-Men Charles Xavier, alias Profesorul X.

De asemenea, îi vedem pe Deadpool și Wolverine sărind printr-un portal care seamănă foarte mult cu cel pe care îl invocă Doctor Strange în MCU, scrie ING. Trailerul se încheie cu Deadpool și Blind Al (Leslie Uggams) discutând despre droguri.

Acest nou trailer pentru Deadpool & Wolverine, film ce va fi lansat în țara noastră pe 26 iulie 2024, urmează celui pe care l-am primit în timpul Super Bowl. Acel prin trailer a fost atât de popular, încât a devenit cel mai vizionat trailer din toate timpurile în decursul a 24 de ore.

Deși este al treilea film Deadpool, noul Deadpool & Wolverine nu este Deadpool 3, a declarat regizorul Shawn Levy.

Filme
Persoane