O actriţă din Slumdog Millionaire îşi pierde casa într-un incediu

Rubina Ali, interpreta personajului Latika din producţia lui Danny Boyle, a rămas şi fără amintirile legate de film

A jucat în Slumdog Millionaire, film premiat cu opt statuete ale Academiei Americane de Film, numele ei a fost preluat de toată mass-media şi a plecat din sărăcăciosul cartier indian la Hollywood pentru a ridica, împreună cu colegii ei, premiile obţinute. Însă, dacă aceea a fost cea mai fericită perioadă din viaţa tinerei Rubina Ali, acum o traversează cu siguranţă pe cea mai tristă.

Potrivit BBC, interpreta personajului Latika din filmul regizat de Danny Boyle a rămas fără casă în urma unui incendiu ce a izbucnit vineri într-o aglomerată şi săracă parte a suburbiei oraşului Mumbai, din apropierea gării Bandra. 

Focul a distrus atât locuinţa familiei sale, cât şi pe cele ale vecinilor săi. Nimeni nu şi-a pierdut viaţa în incendiu, însă 21 de persoane au fost rănite şi peste 2000 au rămas pe drumuri, conform unor comunicate ale poliţiei.

„Am pierdut totul, inclusiv cărţi şi lucruri de valoare precum fotografii, premii, tăieturi din ziare şi tot felul de amintiri legate de succesul filmului”, a declarat Ali, care avea doar opt ani când a început filmările la Vagabondul Milionar.

Însă celebritatea obţinută i-a fost totuşi utilă fetei, pentru că regizorul Danny Boyle a deschis un cont în care s-au strâns bani pentru a-i ajuta pe tinerii actori din film, forţaţi să revină la condiţiile mizere de viaţă după încheierea filmărilor.

O parte din aceşti bani vor fi folosiţi pentru a-i cumpăra Rubinei Ali şi familiei sale un apartament în Bandra, cea mai scumpă zonă a suburbiei Mumbaiului, unde vor avea drept vecini multe staruri de la Bollywood.

Galerie poze
Filme
Persoane