Oglindă, oglinjoară: primul teaser Albă ca Zăpada!

Teaser-ul consemnează conştiincios momentele importante din remake-ul live action

La aproape nouă decenii de la lansarea primului lungmetraj animat american, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, iată că ni se pregăteşte o nouă ecranizare după basmul cules de fraţii Grimm: Snow White se lansează în martie 2025 şi producţia şi-a prezentat primul teaser în cadrul evenimentului anual D23, la care compania Disney oferă veşti şi imagini în premieră cu următoarele sale filme.

Probabil că aproape nu există persoană pe glob care să nu cunoască povestea, iar acest lucru se vede şi în teaser-ul care merge "la sigur", prezentând cele mai importante momente din adaptarea live action. Le vedem pe Rachel Zegler în rolul Albei ca Zăpada şi pe Gal Gadot în rolul mamei vitrege, care pune la cale s-o omoare după ce oglinda ei magică o avertizează că Albă ca Zăpada este acum "cea mai frumoasă din ţară". Doar îi întrezărim, în schimb, pe pitici, aceştia urmând să apară în toată splendoarea, cel mai probabil, în primul trailer al filmului.

Ecranizarea a fost afectată de un şir de controverse, mai întâi pentru alegerea lui Zegler în rolul titular, unii purişti plângându-se că actriţei îi curge prea mult sânge columbian în vene pentru a o interpreta pe Albă ca Zăpada. Actriţa a pus ulterior gaz pe foc comentând că animaţia din 1937 are un mesaj toxic. Apoi s-a aflat că cei şapte pitici au fost înlocuiţi cu "creaturi magice de rase diverse" şi, după un val de vociferări online, filmul a fost amânat un an, revenind în atenţie cu o perspectivă mai apropiată de basmul publicat în 1812.

Filme
Persoane