Netflix
×
Utilizator
×

Olivia Wilde, viitoarea Lara Croft

Se pregăteşte renaşterea francizei celebrei eroine; actriţa din Tron: Legacy este principala candidată

Adaptările pentru marele ecran ale aventurilor Larei Croft nu au fost deloc pe placul criticilor, dar fanii eroinei din jocul video nu au avut, cu singuranţă, plângeri legate de prezenţa în film a  Angelinei Jolie. Odată cu zvonurile legate de reboot-ul francizei, The Fan Carpet a dezvăluit şi propunerea pentru noua Lara: Olivia Wilde.

O sursă citată de site-ul menţionat anterior a aflat că atrăgătoarea interpretă a Quorrei din Tron: Legacy, care  a atras în ultima vreme atenţia multor producători de la Hollywood, este considerată favorită pentru rolul aventurierei sexy. Nume de la Kristen Stewart până la voluptoasa Kim Kardashian au fost vehiculate pentru a intra în pielea Larei, însă propunerile nu au depăşit stadiul de zvon.

Proiectul nu a fost încă demarat; este căutat un regizor de top şi se doreşte un scenariu „ceva mai serios şi mai întunecat”. În cazul în care Wilde va fi confirmată drept protagonistă, un lucru e cert: va avea parte de mult mai multă acţiune decât în Tron: Legacy!

Filme
Persoane