Oscar 2011: Cele mai frumoase 10 rochii

Gala care aduce, an de an, crema Hollywood-ului la Kodak Theatre din Los Angeles, este una dintre cele mai somptuoase şi strălucitoare din panoplia de ceremonii de premiere ale filmului. Starurile se pregătesc săptămâni în şir pentru o apariţie impecabilă pe covorul roşu, apelând la nutriţionişti, cosmeticieni, antrenori de fittnes dar, mai ales, designeri. Te invităm, aşadar, să admiri şi să comentezi o selecţie a celor mai inspirate alegeri din domeniul vestimentar de pe covorul roşu al Oscarurilor.

1. "Regina" serii (şi datorită vestimentaţei alese) a fost cu siguranţă Natalie Portman, a cărei rochie a reuşit în mare măsură să mascheze sarcina avansată a actriţei.

O creaţie Rodarte, stil empire – strâmtă pe piept şi evazată sub linia sânilor – rochia lui Natalie a atras atenţia spre partea de sus a corpului prin cristalele Swarovski, dar şi prin linia în V a decolteului, cu umerii pe jumătate descoperiţi.

Cerceii marca Tiffany & Co. au combinat diamantele cu o varietate de cristale semipreţioase (turmelina roşie – Rubellitul) şi au asortat cu gust ţinuta actriţei câştigătoare de Oscar pentru rolul din Black Swan.