Paradoxul Clooney-Pitt: nici nu li s-a lansat noul film şi deja se face sequel

Filmul va fi prezent în cinematografe o singură săptămână

După ce au apărut împreună în mai multe filme din seria Ocean's şi în Burn After Reading, George Clooney şi Brad Pitt îşi sincronizează carisma în Wolfs, comedie (mai mult sau mai puţin neagră) de acţiune ce va avea premiera mondială la festivalul de la Veneţia. Nimeni nu a văzut filmul deocamdată, dar şefii de la Apple Studios trebuie să-şi fi dat seama că au în mână o carte câştigătoare, pentru că deja au dat undă verde unui sequel, cu aceiaşi actori şi acelaşi regizor, Jon Watts (al cărui cel mai recent film, Spider-Man: No Way Home, se află acum pe locul şapte în topul producţiilor cu cele mai mari încasări din istorie, cu 1,92 miliarde de dolari).

Filmul va fi prezent în cinematografe o singură săptămână, după care din 27 septembrie va fi disponibil doar pe Apple TV+, anunţă Variety.

Wolfs are în centrul atenţiei un fixer, adică un infractor care dispune de un întreg arsenal de metode pentru a face dovezile unei fărădelegi (în acest caz o crimă) să dispară. Problemele încep când protagonistul interpretat de Clooney îşi dă seama că un al doilea fixer (Pitt) a fost angajat pentru acelaşi job. Este punctul de pornire al unei competiţii absurde şi uneori letale, amândoi protagoniştii fiind gata de orice să-şi protejeze faima de cel mai bun fixer...

Filme
Persoane