Patria din Ploieşti, resuscitat cu un Caffe Cinema 3D

La Caffe Cinema 3D Patria va rula filmul Resident Evil (3D) de marţi, 8 martie, începând cu ora 19

Cinematograful Patria din Ploieşti va găzdui - din data de 8 martie - un Caffe Cinema 3D, prin grija RADEF RomaniaFilm  şi a Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional .

Inaugurarea Caffe Cinema la cinematograful Patria din Ploieşti  va avea loc marţi,  la orele 17:00, iar de la ora 19:00, la Caffe Cinema 3D Patria va rula filmul Resident Evil (3D).  Alături de cinefilii din  Ploieşti vor fi Ministrul Culturii şi Patrimoniului Naţional -  Kelemen Hunor şi directorul general RADEF RomaniaFilm -  Marius Cristian Iuraşcu.  
 
Pentru lansarea oficială a Caffe Cinema Patria, organizatorii au pregătit şi un spectacol de excepţie, susţinut de trupa MICUL PARIS. Programul de difuzare a filmelor şi alte  informaţii se găsesc pe site-ul oficial al RADEF RomaniaFilm, www.romaniafilm.ro.  

Caffe Cinema 3D din Patria -Ploieşti este cea de-a treia astfel de sală 3D din ţară şi face parte dintr-un amplu proiect al RADEF România Film, la nivel naţional, de repoziţionare pe piaţă de profil, prin amenajări de mini săli de cinema 3D, în cadrul fostelor cinematografe. Amintim că prima sală Caffe Cinema 3D a fost dată în folosinţă la Cinema Patria din Bucureşti.  


Galerie poze
Filme