Penelope Cruz, în primele fotografii după naştere

Actriţa, care se pregăteşte să păşească duminică pe covorul roşu, arată extraordinar de bine

La nici o lună de când a devenit mamă, Penelope Cruz  a fost surprinsă de fotografi în timpul unei vizite făcute la birou lui Jerry Bruckheimer, producătorul ultimului film în care a jucat, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides. Primele sale imagini post-sarcină, publicate de siteul Celebuzz, au dezvăluit o imagine sexy şi nemaipomenit de zveltă a actriţei.

Cruz (36 de ani) a născut pe 22 ianuarie, la Los Angeles, un băieţel care a fost numit Leo, conform unor publicaţii spaniole. Tatăl copilului este Javier Bardem, 41 de ani, cu care actriţa s-a căsătorit în vara anului trecut.

Cei doi soţi se pregătesc să participe la ceremonia de decernare a premiilor Oscar ce va avea loc duminică, 27 februarie, unde Bardem este nominalizat la categoria Cel mai Bun Actor pentru rolul din Biutiful.

Graţie fotografiilor publicate de Celebuzz, avem confirmarea: Cruz arată extraordinar de bine, singura modificare a siluetei actriţei părând a fi doar câţiva centimetri în plus care vor umple, cu generozitate, decolteul!

Galerie poze
Filme