Preacher, sezonul 2, se lansează joi la AMC. Totul despre bizarele personaje

Inspirat de populara franciză de benzi desenate cu același nume, Preacher este o cursă absurdă și plină de acțiune. Jesse Custer (Dominic Cooper), un predicator dintr-un orășel texan, al cărui trecut nu e deloc luminos, își dă seama că Dumnezeu a dispărut din Rai și pornește în căutarea Lui.

Alături îi stau volatila Tulip (Ruth Negga) – marea iubire a lui Jesse – și Cassidy (Joseph Gilgun), un vampir irlandez care are 119 ani și care a devenit cel mai bun prieten al părintelui.

Gașca ajunge în New Orleans, unde dă piept cu gangsteri locali, agenți secreți periculoși, în costume albe, și Saint of Killers, un cowboy venit din Iad, imposibil de oprit și însetat de sânge.

Jesse Custer

Un predicator dintr-un orășel texan, cu un trecut întunecat și o superputere recent descoperită: le poate porunci celor din jur să facă exact ceea ce spune el.

După ce Jesse află că Dumnezeu a dispărut din Rai, decide să Îl găsească cu orice preț. Așa că pornește în misiune alături de iubita lui, Tulip, și de Cassidy (prietenul lui cel mai bun), pentru a-L ajuta pe Dumnezeu (dacă a dat de greu) sau a-L lua la întrebări (în caz contrar).

Filme
Persoane