Premierele săptămânii 28 august - 3 septembrie 2015

Află ce-i de văzut pe marile ecrane în acest weekend!

Familiile şi copiii par a fi în avantaj în acest weekend, pentru că lor li se dedică trei dintre premierele săptămânii. Nu lipseşte filmul de acţiune şi nici cea mai recentă producţie marca Woody Allen. Află-ne mai jos recomandările.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Hitman: Agent 47
Action-ul cu Rupert Friend în rolul titular are toate şansele să urce pe prima treaptă în box office-ul săptămânii. În centrul atenţiei este Agentul 47, un asasin de elită ce trebuie să înfrunte o corporaţie gata să creeze o armată de soldaţi modificaţi genetic. Singur împotriva tuturor, agentul face echipă cu o tânără care deţine un secret ce ar putea îngenunchia corporaţia, dar împotriva celor doi eroi se va organiza o gigantică desfăşurare de forţe. Evident, aptitudinile agentului se vor dovedi neaşteptat de eficiente în înfruntare, dar cât timp va rezista el în faţa multitudinii de inamici? Filmul nerecomandat celor sub 15 ani a fost lăudat pentru efectele speciale şi cascadoriile spectaculoase.

Vacanţă cu peripeţii/Vacation
Totul a început în 1983, când familia Griswold a avut parte de o vacanţă de pomină. Filmul cu Chevy Chase a devenit un extrem de popular în epocă, iar premiera de vineri ni-l arată pe fiul eroului de atunci, Rusty (Ed Helms), ajuns acum la maturitate, încercând să organizeze o vacanţă trăsnet, în stare să-i readucă pe calea cea bună familia. Doar că destinul îi va scoate în cale o mulţime de obstacole, iar bunăvoinţa lui Rusty se va lovi de reticenţa soţiei sale Debbie (Christina Applegate), dar şi de lipsa de interes a fiilor James şi Kevin.

În lipsa raţiunii/Irrational Man
De la revenirea sa în The Master, Joaquin Phoenix a avut parte de proiecte interesante precum Her, The Immigrant şi Inherent Vice. Acum iată-l în cel mai recent film al lui Woody Allen, pentru care interpretează un profesor de filozofie aflat în plină criză existenţială, Abe Lucas. O relaţie cu una dintre studentele sale (Emma Stone) şi decizia de a ajuta într-un mod cât se poate de insolit o tânără mamă ce ar putea pierde custodia copiilor săi îl vor împinge pe Abe pe o pantă ce îi va schimba viaţa.

Albinuţa Maya. Filmul
Personajul creat de Waldemar Bonsels acum mai bine de 100 de ani are parte de un lungmetraj 3D realizat atât pentru cei mai mici spectatori, cât şi pentru cei care au crescut alături de aventurile din deceniile trecute ale albinuţei. În centrul atenţiei este neastâmpărata albinuţă Maya, căreia i se pare atât de dificil să respecte multele reguli ale stupului. Maya va ajunge să descopere o extraordinară ameninţare şi va fi nevoită să lege prietenii noi pentru a izbândi în încercarea ei de a-şi salva stupul.

Micuţul Nicolas în vacanţă/Les vacances du petit Nicolas
Un alt personaj ce fascinează copiii de decenii încoace, micul Nicolas va avea parte de o aventură pe cinste pe malul mării. Doar că bălăcelile şi joaca alături de ceilaţi copii se întrerup atunci când Nicolas are o bănuială cumplită: părinţii săi vor să îl însoare cu Isabelle, fiica unor localnici. Nicolas este gata de orice pentru a-şi recâştiga libertatea! Sequel al succesului de casă Le Petit Nicolas, lansat în 2009, filmul are pe generic câteva dintre cele mai cunoscute nume ale comediei franceze, dar şi o nouă generaţie de actori talentaţi.

Care crezi că este cea mai interesantă premieră a săptămânii?

Filme