Presiunea celebrităţii i-a provocat o cădere nervoasă actriţei Keira Knightley

La 22 de ani, când a fost diagnosticată cu stres post-traumatic, spune că nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative

Lumea Hollywood-ului este captivantă, însă presiunea celebrității are și efecte negative asupra personajelor sale de prim-plan – actorii. O victimă a lumii complicate a Cetăţii Filmului a fost și Keira Knightley, după cum ea însăși a mărturisit într-un interviu acordat TheHollywoodReporter.com.

Actrița a suferit o cădere nervoasă la 22 de ani, deoarece nu avea încă, psihologic, puterea de a face față criticilor negative venite din partea publicului și a presei: „Aveam tot timpul în cap o voce care nu făcea decât să mă critice… Lucurile au devenit grave, căci am fost diagnosticată cu stres post-traumatic din această cauză”, a explicat Knightey.

Acum, cu o carieră solidă în spate, la 33 de ani, simte că a depășit situaţia. Tratamentele sale au inclus şi hipnoterapia, însă cel mai mult a ajutat încrederea pe care a câştigat-o cu fiecare rol aclamat. A fost nominalizată de două ori la premiile Oscar (pentru rolurile din Pride and Prejudice şi The Imitation Game), iar relaţia sa cu fanii şi cu presa este una cordială.

Din 30 noiembrie o vom vedea pe marile ecrane de la noi în producţia Disney The Nutcracker and the Four Realms.

Filme
Persoane