Netflix
×
Utilizator
×

Prima imagine cu Henry Cavill în rolul lui Geralt din The Witcher

Serialul produs de Netflix va avea lansarea anul viitor

Fanii popularei serii de jocuri The Witcher şi a cărţilor din care acestea au fost inspirate (scrise de polonezul Andrzej Sapkowski) au aşteptat cu nerăbdare prima imagine a lui Henry Cavill în costumul personajului. Potrivit Deadline.com, Netflix a lansat ieri, pe pagina de Twitter, un scurt clip cu starul intrat în rol, iar imaginile au devenit virale la doar câteva minute distanţă.

Cavill nu scoate o vorbă în cele 23 de secunde ale clipului, însă dă pe gât conţinutul unui flacon, nu înainte de a privi sugestiv către cameră. Fanii s-au lansat în comentarii legate de costumul neatractiv şi lipsa cicatricii faciale ce defineşte personajul, însă unii au reamintit faptul că serialul Netflix este inspirat direct din romanele lui Sapkowski, astfel încât este posibil ca realizatorii să fi ţinut cont mai mult de descrierea de acolo a personajului.

Distribuirea lui Henry Cavill în rolul lui Geralt, vânătorul de monştri, a fost anunţată în septembrie. În aceeaşi lună, actorul şi-a confirmat retragerea din universul cinematografic DC şi a lăsat vacant rolul lui Superman. Filmările la The Witcher vor demara luna aceasta, în Ungaria.

Filme
Persoane