Prima parte a Sezonul 4 din Emily in Paris vine cu surprize la București

Serialul original Netflix revine pe platforma de streaming cu un nou sezon, a cărui primă parte este disponibilă de astăzi!

Emily în Paris este mai îndrăzneț ca oricând și aduce în fața spectatorilor noi drame complexe, costume inedite, locații de vis și chiar un omagiu pentru serialul Bridgerton. Iar cei aflați în București pot experimenta universul îndrăgitelor personaje în propriul oraș, în acest weekend, la Patiseria Amzei!


Cum altfel să sărbătorești mai cu stil lansarea sezonului 4 din serialul tău preferat decât printr-o vizită în lumea acestuia?

Celebrul local din Micul Paris, vestita Patiseria Amzei (Piața Amzei, 10) - cu legendarul Nea Mihai în spatele tejghelei, care pregătește bunătăți de peste 30 de ani și unde mereu ”se stă la coadă” - se transformă pentru scurt timp într-un veritabil popas franțuzesc: Amzei Pâtisserie.

Indiferent de cât de grăbit ești, Nenea Mihai te așteaptă în acest weekend la Amzei Pâtisserie cu un ”Emily Cuasont” un croissant românesc cu un twist franțuzesc, pregătit special pentru lansarea noului sezon, din partea casei, în limita stocului disponibil. Sigur va fi cel puțin la înălțimea celebrelor merdenele care l-au transformat în legendă!

Amzei Pâtisserie va fi deschisă zilnic, între 15 și 18 august, iar în fiecare zi, în Piața Amzei, numărul 10, avem parte și de alte surprize:

Joi și vineri:
17:00-19:00: Street Fashion Photography

19:00-20:00: concert stradal Alexandra Ungureanu

Sâmbătă:
11:00 - 13:00: Street Fashion Photography

17:00 - 19:00: Street Fashion Photography

19:00-20:00: concert stradal Jean Gavril

Duminică:
11:00 - 13:00: Street Fashion Photography

17:00 - 19:00: Street Fashion Photography

19:00-20:00: concert stradal Gabriela Atanasov

Tot cu surprize este și prima parte a noului sezon din Emily in Paris, serial ce poartă semnătura lui Darren Star (creator Sex and the City și Beverly Hills, 90210). De data aceasta, avem ocazia să o vedem pe protagonistă mai încrezătoare ca oricând, în ciuda situației dramatice de la finalul sezonului 3. Deși se confruntă cu o dilemă amoroasă, neștiind dacă să îl aleagă pe Alfie, căruia i-a rupt inima, sau pe Gabriel, care așteaptă un copil cu fosta lui prietenă, maturizarea lui Emily (Lily Collins) este vizbilă cu ochiul liber. Munca nu mai este prima ei prioritate, fapt ce o determină să caute un echilibru între viața profesională și cea personală și, uneori, să se concentreze mai mult pe cea din urmă. Ea învață să pună limite, să zică „nu” tot mai des, iar acest lucru se reflectă și în outfiturile ei din acest sezon, pentru că moda va rămâne mereu unul dintre atuurile principale ale producției.

Costumiera Marylin Fitoussi a discutat cu Tudum by Netflix despre noile ținute, dar și despre cum a evoluat colaborarea dintre ea și actrița Lily Collins de-a lungul anilor. „În sezoanele anterioare, Emily a fost un mic boboc, acum se maturizează, afirmându-se, devenind mult mai puternică, cu un stil care reinterpretează codurile modei pariziene. Toate acestea sunt văzute din perspectiva lui Emily Cooper și cred că am reușit să creăm niște ținute care vor rămâne în memoria publicului. În plus, a evoluat și nivelul de încredere dintre noi două. Acum ne cunoaștem bine din punct de vedere profesional. Îi cunosc corpul, știu ce îi vine, cred că știu ce arată bine pe ea, ce i se potrivește din punct de vedere estetic. De asemenea, încerc să îmi dau seama ce se petrece în mintea ei.”

Audrey Hepburn rămâne și de data aceasta o sursă de inspirație pentru stilul vestimentar pentru sezonul 4 din Emily in Paris, costumul ei de schi din filmul Șarada fiind replicat într-o scenă filmată la poalele Mont Blanc-ului.

Căciula de blană de nurcă a fost schimbată cu una din materiale sintetice, pentru a proteja drăgălașele animăluțe, iar ochelarii de soare originali au fost lăsați deoparte pentru a nu fi deteriorați pe platou – deși Collins i-a probat emoționată chiar de ziua ei, ca un omagiu adus legendarei actrițe. Aceste decizii artistice vorbesc de la sine și despre respectul pe care echipa de creație îl are pentru mediu și cultură.

În ce privește povestea sezonului, dacă credeai că viața romantică a lui Emily e complicată, n-ai văzut nimic încă. Odată cu integrarea în Paris, tânăra este pregătită să iasă mai mult în lume. Munții Alpi, Roma și unele sate ale Italiei sunt câteva dintre zonele în care o poartă călătoriile, iar odată cu locurile noi vin și oameni noi. Așa se întâmplă să îl cunoască pe Marcello, un italian elegant cu care simte instant că are o conexiune. Sylvie se bucură și ea de câteva întâlniri sau reîntâlniri. Mama ei, Héloise, și soțul Laurent s-au întors în serial cu ocazia acestui sezon. Printre personajele noi se numără Giancarlo, fostul ei profesorul de film, dar și Geneviève, fiica lui Laurent. Ea se apropie de Emily la muncă datorită asemănărilor dintre ele, dar are puterea să îi dea peste cap echilibrul fin pe care aceasta încearcă să îl construiască. Ce se va întâmpla între ele? Dar cu celelalte personaje? Va ajunge Mindy cu trupa la Eurovision? Își va salva Sylvie căsnicia? Cum evoluează relația dintre Gabriel și Camille după ce au anulat nunta? Sunt întrebări la care doar pe cont propriu poți răspunde.

Deci ce mai aștepți? E momentul să te bucuri de cel mai șic combo al verii – o experiență multisenzorială de neuitat marca Emily in Paris x Amzei Pâtisserie și un nou sezon, a cărui primă parte este disponibilă de astăzi pe Netflix, te va ține cu sufletul la gură pe tot parcursul lui! Putem vedea acum primele 5 episoade, partea a doua fiind anunțată pentru 12 septembrie.

Citește și alte articole din aceeași secțiune:

Vezi alte noutăți în secțiunea Netflix de pe Cinemagia

Filme
Persoane