Primul trailer pentru filmul lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, e aici!

O familie are de făcut o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa

Universal Pictures a dat publicității trailerul pentru următorul film al lui M. Night Shyamalan: Knock at the Cabin, inspirat din bestseller-ul lui Paul G. Tremblay din 2018 The Cabin at the End of the World. Filmul va avea premiera în sălile de cinema pe 3 februarie 2023.

În timp ce se află în vacanță la o cabană izolata, o fetiță și părinții ei sunt luați ostatici de către patru străini înarmați, care le cer sa faca o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa. Fără comunicare cu restul lumii, familia trebuie să aleagă ce anume să creadă înainte să piardă totul.

În film joacă Dave Bautista (Dune, Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff – nominalizat la premiul Tony (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki Amuka-Bird, nominalizata la premiul BAFTA (Persuasion, Old), nou-venita Kristen Cui, Abby Quinn (Little Women) și Rupert Grint (cunoscut din seria Harry Potter).

Filmul este produs de către Blinding Edge Pictures, în asociere cu FilmNation Features și Wishmore Entertainment, fiind un film semnat de M. Night Shyamalan. Scenariul este semnat de către M. Night Shyamalan, Steve Desmond și Michael Sherman, dupa cartea lui Tremblay.

Producția este semnată de către Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) și Ashwin Rajan (Servant, Glass). Producătorii executivi sunt Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos și Ashley Fox. Shyamalan, care a prezidat anul acesta juriul de la Festivalul de Film de la Berlin, a semnat și a regizat ultima dată serialul marca Apple Servant, pentru care a fost nominalizat la un premiu Emmy Primetime, scrie Variety.

Filme
Persoane