Netflix
×
Utilizator
×

Primul trailer pentru The Conjuring: The Devil Made Me Do It

Horror-ul ajunge în sălile noastre de cinema și pe HBO Max pe 4 iunie

Warner Bros. a dat publicității primul trailer pentru cel de-al șaptelea episod din universul The Conjuring, anume The Conjuring: The Devil Made Me Do It / Trăind printre demoni: E mâna diavolului.

În regia lui Michael Chaves, filmul surprinde întoarcerea lui Patrick Wilson și a Verei Farmiga în rolurile Ed și Lorraine Warren, urmărindu-i pe cei doi investigatori de fenomene paranormale care lucrează la unul dintre cele mai senzaționale cazuri.

Iată sinopsisul oficial: The Conjuring: The Devil Made Me Do It spune o poveste înfricoșătoare de groază, crime și despre un rău necunoscut care i-a înspăimântat chiar și pe experimentații anchetatori de fenomene paranormale Ed (Patrick Wilson) și Lorraine Warren (Vera Farmiga).

Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor implică lupta pentru sufletul unui băiețel, ducându-i apoi mai departe decât orice altceva mai văzuseră, în prima situație din America în care un suspect de crimă invocă posedarea de diavol ca pe a un argument al apărării.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It ajunge în săli și pe HBO Max pe 4 iunie.

Filme
Persoane