Netflix
×
Utilizator
×

Producătorii serialului Lost îi cer public scuze lui Evangeline Lilly pentru o scenă din serial

Actrița ar fi fost „încolțită” de realizatori să facă o scenă nud

Evangeline Lilly (Kate din Lost pentru şase sezoane) a relatat  săptămâna aceasta că ar fi fost într-un fel obligată să joace într-o scenă de nuditate parţială, lucru nedorit, care ulterior ar fi făcut-o să se retragă o vreme din industrie.  Evangeline Lilly a mai declarat că stresul provocat de acele momente a făcut-o să-și piardă din păr.

„În sezonul 3, am avut o experienţă neplăcută pe platou, în care am fost constrânsă să joc o scenă de nuditate, pentru care nu am avut niciun cuvânt de spus", a declarat Evangeline. „Am fost surprinsă neplăcut şi tremuram. Plângeam şi totuşi trebuia să joc imediat o scenă dificilă”.

Actriţa relatează că momentul s-a repetat sezonul următor: „În sezonul 4, a mai fost o scenă în care Kate trebuia să se dezbrace şi m-am luptat să păstrez controlul, fără succes. Însă, atunci am spus: de data asta, gata. Scrieţi ce vreţi - eu nu voi mai juca aşa. Eu nu mă mai dezbrac în faţa camerei. Şi nu am mai făcut-o”.

Producătorii serialului Lost i-au cerut public scuze lui Evangeline Lilly după aceste declarații.

 J.J. Abrams şi Damon Lindelof, alături de producătorii executivi Jack Bender şi Carlton Cuse, şi-au exprimat regretul într-un interviu cu revista People. „Răspunsul nostru la comentariile lui Evie au fost să ne adresăm imediat ei să ne cerem scuze pentru ceea ce s-a întâmplat pe platourile de la Lost", au declarat. „Nu am luat încă legătura cu ea direct, însă ne pare sincer rău. Nimeni nu trebuie să se simtă în nesiguranţă la muncă. Punct”...

Filme
Persoane