Protagoniştii din X-Men: First Class, în două postere

Charles Xavier (James McAvoy) şi Erik Lehnsherr (Michael Fassbender) sunt doi supereroi la început de „carieră”

Cei de la Cinemablend au preluat de pe site-ul francez Filmoshpere două postere nou-nouţe din X-Men: First Class, ce ne înfățișează personajele principale din film: Charles Xavier (James McAvoy) şi Erik Lehnsherr (Michael Fassbender).

Posterele stilizate ale celor doi conţin trimiteri la personalităţile lor diferite, dar şi  la ceea ce urmează să devină. Calmul şi altruistul Xavier este plasat într-un peisaj idilic, cald, pe când tulburatul Lehnsherr se află într-o imagine ceva mai întunecată, în ploaie. În apă se reflectă umbrele a ceea ce vor deveni peste ani: Charles se va transforma în maturul Profesor X, în scaunul său cu rotile, iar Erik va purta costumul temutului Magneto.

Cei de la 20th Century Fox nu au dezvăluit cărei audienţe sunt destinate aceste postere, internaţională sau doar americană, însă, cum lansarea filmului se apropie – 3 iunie şi pentru România – ne aşteptăm la o menţiune şi, de ce nu, la un poster cu Jennifer Lawrence în prim plan, care a îmbrăcat în film costumul lui Mystique. Actriţa a avut o apariţie superbă pe covorul roşu al Oscarurilor de anul acesta, la care a fost nominalizată pentru rolul din Winter's Bone.

Galerie poze
Filme
Persoane