"Ready to form Voltron" cu Henry Cavill!

Blockbuster-ul inspirat de celebrele seriale animate se apropie de începutul producţiei

Poate că Henry Cavill nu a reuşit să salveze Argylle de la unul dintre cele mai răsunătoare eşecuri financiare ale deceniului, dar asta nu înseamnă deloc că un proiect cu starul britanic pe afiş nu are un avantaj în atragerea atenţiei fanilor. Iată că Henry Cavill va juca un rol într-un blockbuster live-action produs de Amazon şi bazat pe desenele animate Voltron. Lansate în anii '80 şi la rândul lor bazate pe o serie anime japoneză, desenele animate cu Voltron au captivat mulţi dintre copiii României în anii '90, cu povestea centrată pe super-robotul gata să sară în apărarea galaxiei.

Nu ştim în acest moment ce rol va interpreta Cavill şi nici măcar dacă nu cumva acest rol este unul vocal. Cine ştie, poate chiar va interpreta un rol negativ, pentru că vine o vreme în cariera fiecărui actor să facă şi acest pas. Ştim, însă, că scenariul noului Voltron a fost scris de Rawson Marshall Thurber, care se va ocupa şi de regie. Thurber este cunoscut mai ales pentru producţia Netflix Red Notice şi pentru Skyscraper, ambele filme cu Dwayne Johnson într-un rol principal.

Producătorii de la Amazon nu au dat încă detalii definitive despre subiect, dar ne putem aştepta ca, după ce eficienţa sa aduce pacea în întreaga galaxie, Voltron să trebuiască reactivat atunci când o nouă ameninţare apare la orizont. Filmul şi-a anunţat deja un alt actor, Daniel Quinn-Toye, aflat la prima apariţie într-un blockbuster după rolul principal din serialul BBC Badadults.

Foto: cadru din cea mai recentă revizitare a lui Voltron, în serialul animat Netflix Voltron: Legendary Defender.

Filme
Persoane