Recomandări timp liber: concerte de Valentine's Day, spectacolele „Maitreyi” şi „Recontres”

Seara de vineri, 14 februarie, vine cu o mulţime de oferte pentru Valentine's Day, încât nouă ne-a fost destul de greu să selectăm câteva pentru a vi le propune

De aceea, vă invităm să răsfoiţi secţiunea „Timp liber” de pe Cinemagia, pentru a vedea ce spectacole, petreceri, expoziţii şi concerte au loc weekendul acesta în Bucureşti.

Direcția 5 concertează la Sala Palatului, de la ora 19.30, unde va aduce mai aproape de inimimele publicului cele mai frumoase melodii. Dacă nu îi prindeţi la Sala Palatului, îi găsiţi în Re:public (Strada Șelari nr. 14), la ora 23.30.

Trupa Voltaj cântă şi oficiază căsătorii... de o zi în Princess Club, tot vineri seară, de la ora 22.

Serendipity Coffee & Tea (Strada Dumbrava Roşie nr. 12) vă aşteaptă cu un delicios şi romantic Fondue de ciocolată pentru doi, plus muzică live, de vineri până duminică inclusiv. „Historia de una Passion” cu Pilar Diaz Romero şi „Love Piano Music” cu Iulian Neculache sunt în repertoriu.

Sâmbătă, Compania de Teatru Passe-Partout „Dan Puric” vă invită, de la ora 19.00, la spectacolul „Recontres”, „un spectacol unic, în care gestul silenţios şi aerian se confruntă cu muzica şi dansul...” (Luxemburg Wart). Conceput cu fantezie de Dragoş Huluba şi Violeta Totir, „Recontres dezbate cu haz şi sensibilitate dragostea, ilustrând situaţiile legate de iubire fără sprijinul cuvântului...” (Ileana Lucaciu)

Duminică, dragostea continuă să fie „in the air”, cu spectacolul de teatru Maitreyi, la Teatrul Bulandra (Sala Liviu Ciulei), de la ora 20. Spectacolul are la bază o dramatizare dublă, realizată după romanul „Maitreyi” de Mircea Eliade, cu interventii din „Dragostea nu moare” de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste doua puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de teatru. Aylin Cadir şi Maia Morgenstern o joacă pe Maitreyi la 16, respectiv 60 de ani.