Regizorul rebootului feminin al lui Ghostbusters laudă trailerul noii producții

Paul Feig este entuziasmat de continuarea francizei originale, intitulată Ghostbusters: Afterlife

Responsabil de ultimul titlu din seria Ghostbusters lansat în cinematografe (reboot-ul feminin din 2016), regizorul Paul Feig s-a declarat extrem de încântat de cum se prezintă cel de-al doilea sequel al francizei.

Trailerul lui Ghostbusters: Afterlife a fost lansat pe 9 decembrie, iar Feig a ținut să laude efortul regizorului Jason Reitman (fiul lui Ivan Reitman, cel care a regizat primele două pelicule din serie) pe contul său de Twitter: „Arată grozav. Multe, multe felicitări lui Jason Reitman, actorilor grozavi și întregii echipe! Abia aștept să văd filmul acesta”, a scris el. „Suntem toți niște vânători de fantome”, a adăugat.

Afterlife va fi o continuare directă a filmelor din 1984 și 1989 și o va readuce în distribuție pe Sigourney Weaver drept Dana Barrett. Intriga se concentrează în jurul unei noi familii și aduce un omagiu celui care a inventat tehnologia de captare a teribilelor „fantome”, Egon Spencer. 

Fiica sa, interpretată de Carrie Coon (Fargo, The Post, Gone Girl), este acum o mamă singură, care se mută cu copiii săi, jucați de Finn Wolfhard (Stranger Things) și Mckenna Grace, într-un mic orășel de provincie, în casa dărăpănată care i-a aparținut lui Spencer și care ascunde multe dintre invențiile sale. Paul Rudd joacă rolul unui profesor din oraș, care le povestește copiilor istoria  „Vânătorilor de fantome” (ignorând practic rebootul feminin din 2016). 

Pelicula se va lansa și în cinematografele noastre pe 10 iulie 2020.

Filme
Persoane