Retreat Vama Veche te trimite la mare vara viitoare!

Distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara, comedia Retreat Vama Veche vine cu o surpriză pentru cei care își cumpără bilet prin Cinemagia.

Comedia ca o terapie regizată de Petre Năstase după un scenariu de Ovidiu Niculescu, reunește actori mari și comunități online de milioane de oameni: Adela Popescu, Ada Condeescu, Laura Cosoi, Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.

Despre ce este vorba în Retreat Vama Veche

Eva (Ada Condeescu), o psiholoagă specializată în terapia de cuplu, urmează să se mărite și cele mai bune prietene (Adela Popescu și Laura Cosoi)  îi organizează petrecerea burlăcițelor la un retreat discret de tantra-yoga din Vama Veche. Ceea ce ele nu știu este că patronii acestui local sunt fostul iubit al Evei și soția lui însărcinată. Iar asta nu e tot: în urma unui accident, adevărații instructori de yoga vor fi înlocuiți cu un pescar, un bucătar și cu un dascăl din localitate.

De aici, este clar că nimic nu va mai merge conform planului! Peripețiile și haosul pun stăpânire pe litoral din 18 octombrie, în comedia românească Retreat Vama Veche. Un film distribuit în exclusivitate la cinema de către Vertical Entertainment.

Cum ajungi la Vama Veche cu Retreat Vama Veche

Ia-ti bilet acum doar pe cinemagia.ro si intri automat in cursa pentru un weekend in doi la Zen/ Vama Veche, cu mic dejun inclus, în perioada iunie-septembrie 2025! Ca să-ți fie și mai simplu, poți da click AICI să-ți cumperi biletul spre mare.

Regulamentul campaniei

Organizatorul campaniei „Retreat Vama Veche te trimite la mare vara viitoare” via Cinemagia este Vertical Entertainment, iar înscrierea în concurs se va desfășura exclusiv pe site-ul cinemagia.ro. La campanie pot participa toți cetățenii țării care au cont de utilizator Cinemagia și pot face dovada achiziției a minimum 1 bilet la filmul Retreat Vama Veche prin intermediul site-ului. Nu pot participa angajații organizatorului și rudele acestora, dar nici angajații site-ului sau rudele I ale acestora.

Mecanism: cumperi 1 bilet la filmul Retreat Vama Veche direct de pe site-ul cinemagia.ro, valabil la orice cinematograf înrolat în site și ești automat înscris în cursa pentru a câștiga unul dintre cele 5 premii constând într-un weekend vineri – duminică pentru 2 persoane la pensiunea Zen din Vama Veche, mic dejun inclus, în perioada iunie-septembrie 2025.

Perioada de înscriere va fi 18.10 – 07.11.2024, inclusiv. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în random.org și validați în maximum 10 zile lucrătoare. Câștigătorii vor putea anunța rezervarea perioadei alese pentru sejur până pe 1 decembrie 2024.

 

Regulamentul oficial al concursului “Retreat Vama Veche te trimite la mare vara viitoare”

1. Organizator:

1.1. Concursul “Retreat Vama Veche te trimite la mare vara viitoare”, denumit în continuare “Concurs”, este organizat de Vertical Entertainment SRL, cu sediul social în București, Blvd. Corneliu Coposu, Nr. 6-8, Clădirea Unirii VIEW; Etaj 2, Camera 220, sector 3, înmatriculată la Registrul Comerțului sub nr. J40/8563/18.07.2014, având cod unic de înregistrare RO33400771, denumit în continuare Vertical Entertainment.

1.2. Organizatorul este singurul răspunzător pentru organizarea concursului, în baza unui mandat fără reprezentare.

1.3. Concursul se va desfășura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toți participanții. Regulamentul oficial în cauză este întocmit și făcut public, conform legislației aplicabile în România.

1.4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral Regulamentul pe parcursul desfășurării Concursului, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta desfășurarea Concursului, având obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială. Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înainte de intrarea lor în vigoare.

2. Perioada și locul de desfășurare ale concursului:

2.1. Concursul este organizat și se va desfășura exclusiv pentru achizițiile făcute pe site-ul Cinemagia (cinemagia.ro), în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.

2.2. Concursul se va desfășura începând cu data de 18.10.2024 până la data de 07.11.2024, ora 23:59.

2.3. Extragerile se vor realiza electronic, online, prin tragere la sorți în data de 08.11.2024. Pentru înscrierea la concurs, participanții trebuie să cumpere minimum 1 bilet la filmul “Retreat Vama Veche” direct de pe site-ul Cinemagia (cinemagia.ro), valabil la orice cinematograf înrolat pe site, și vor fi automat înscriși în cursa pentru a câștiga unul dintre cele 5 premii.

 

3. Dreptul de participare:

3.1. Pot participa numai persoanele fizice majore, cu domiciliul sau reședința în România. Nu pot participa la concurs angajații organizatorului și rudele acestora de gradul I.

3.2. La campanie pot participa toți cetățenii României care au cont de utilizator Cinemagia și pot face dovada achiziției a minimum 1 bilet la filmul “Retreat Vama Veche” prin intermediul site-ului Cinemagia (cinemagia.ro).

3.3. Prin participarea la concurs, participanții își dau acordul expres ca Organizatorul să folosească datele personale în scopul îndeplinirii obligației de a anunța public câștigătorii.

3.4. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru niciun fel de informație falsă furnizată de participanți, precum și pentru prelucrarea informațiilor astfel furnizate.

3.5. Organizatorul își rezervă dreptul de a descalifica orice participant la concurs pe motiv de neconcordanță cu tema concursului sau dacă există suspiciunea caracterului fals al informațiilor furnizate. Prin înscrierea în concurs, participantul confirmă faptul că a citit și a înțeles toate condițiile prezentului regulament și că le acceptă.

4. Premiile și mecanismul desfășurării concursului:

4.1. Premiile vor consta în 5 weekenduri (vineri – duminică) pentru 2 persoane la pensiunea Zen din Vama Veche. Valoarea estimată a unui sejur de 2 nopți cu mic dejun inclus pentru 2 persoane este de 2500 lei (TVA inclus). Valoarea totală a premiilor este de 12.500 lei (TVA inclus).

4.2. Modalitatea de desemnare a câștigătorilor:

a. Organizatorul va verifica înainte de anunțarea câștigătorului respectarea prezentului Regulament de către participanții selectați pentru desemnarea premiilor.

b. Câștigătorul va fi anunțat printr-un e-mail/telefon în data de 08.11.2024 și va putea alege perioada sejurului în termen de 10 zile de când este contactat. În cazul în care câștigătorul nu trimite datele necesare pentru expedierea premiului în termenul agreat anterior, organizatorul va aloca premiul participanților din lista de rezervă, în ordinea în care au fost extrași.

c. Se vor extrage suplimentar cinci câștigători de rezervă în cazul în care câștigătorul desemnat conform procedurii de mai sus nu poate fi validat din motive care nu aparțin Organizatorului.

d. Câștigătorul va fi selectat aleatoriu, printr-un mecanism de tragere la sorți, prin intermediul website-ului http://www.random.org/.

e. În cazul refuzului câștigătorului de a beneficia de premiu sau în cazul imposibilității validării conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. În asemenea cazuri, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu mai atribui premiul respectiv altor participanți, cu excepția celor declarați rezerve.

f. Refuzul de a semna orice document ce atestă atribuirea efectivă a premiului către câștigător conduce la pierderea dreptului câștigătorului de a intra în posesia premiului.

g. Orice eroare și/sau omisiune cu privire la datele personale furnizate Organizatorului nu atrage răspunderea acestuia, acuratețea datelor de contact furnizate de participanți fiind în responsabilitatea exclusivă a acestora. Organizatorul nu este responsabil nici în cazul în care un participant desemnat câștigător nu poate fi contactat din cauza adresei de e-mail sau numărului de telefon incorecte/incomplete.

5. Limitarea răspunderii:

5.1. Organizatorul, societățile comerciale și colaboratorii implicați în concurs:

a. Sunt exonerați de către câștigător, acordul de voință al acestuia fiind dat prin simpla participare la prezentul concurs, de orice răspundere pentru prejudiciile suferite de către câștigător în legătură cu premiul, ulterior momentului preluării acestuia, indiferent de natura acestor prejudicii, incluzând, dar fără a se limita la vătămări corporale și/sau vătămări ale sănătății, respectiv vătămări sau daune aduse patrimoniilor;

b. Nu sunt răspunzători de eventualele prejudicii sau daune cauzate de către câștigător unor terți în legătură cu premiul, indiferent de natura acestor prejudicii;

c. Își rezervă dreptul de a redistribui premiul sau de a nu-l mai distribui în cazul în care câștigătorul nu poate fi contactat în vederea înmânării premiului.

5.2. Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestui concurs.

5.3. Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru erorile din datele de identificare etc. furnizate de către câștigători; acuratețea datelor de contact nu atrage răspunderea organizatorului, fiind în responsabilitatea exclusivă a participanților. Ca atare, acesta nu are niciun fel de obligație în cazul furnizării de către participanți a unor date eronate care au dus la imposibilitatea emiterii invitațiilor.

5.4. Organizatorul nu va fi responsabil pentru imposibilitatea unui câștigător de a intra în posesia premiului dorit.

5.5. Situațiile în care anumite persoane înscrise în concurs sunt în incapacitate de a participa parțial sau integral la competiție, dacă această incapacitate se datorează unor circumstanțe aflate în afara controlului pe care Organizatorul îl poate în mod rezonabil exercita, nu vor fi avute in vedere de catre Organizator.

5.6. Participanții acceptă cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator în privința câștigătorilor, precum și a calendarului ulterior al competiției sau a altor schimbări legate de implementarea competiției. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respectă regulile competiției sau în privința căruia există dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competiţiei. Participanții se obligă, de asemenea, să pună la dispoziția organizatorului toate datele de contact relevante, (numele, prenumele și numărul de telefon mobil).

6. Taxe și impozite:

6.1. Daca este cazul, Organizatorul se obligă să calculeze, să rețină, să declare și să vireze impozitul datorat pentru veniturile constând în premiul acordat câștigătorului în conformitate cu prevederile art. 110 din Codul Fiscal aprobat prin Legea nr. 227/2015, cu modificarile si completarile ulterioare, orice alte obligații de orice alta natura, în legatură cu acestea, fiind in sarcina exclusivă a câștigătorului.

7. Prelucrarea datelor personale

7.1. Prelucrarea datelor personale se realizeaza cu scopul de a acorda posibilitatea de a raspunde invitației de participa la concurs și de a fi desemnat câștigător și ulterior pentru acceptarea și intrarea în posesie a premiului. Prelucrarea datelor cu caracter personal va fi realizată în mod legal, cu respectarea principiilor de prelucrare prevăzute de legislația specifică, în vederea participării la acest concurs, validării câștigătorilor și atribuirii premiilor și în vederea îndeplinirii obligațiilor legale ce-i revin Organizatorului legat de acordarea premiului câștigătorului și evidența financiar-contabila aferenta înmanarii premiului. Datele câștigătorului vor fi stocate pe perioada impusa de lege pentru păstrarea documentelor justificativ contabile cu respectarea confidențialității și a legii privind arhivarea, în scopul dovedirii în fața autorităților fiscale române a îndeplinirii obligațiilor legale.

7.2. Organizatorul se obligă ca datele personale - altele decat cele publicate de participanți pe conturile de socializare și care astfel sunt vizibile publicului larg - să nu fie dezvăluite către terți cu excepția împuterniciților/prepușilor săi și a partenerilor contractuali implicați în desfășurarea concursului.

7.3. Prin înscrierea la acest concurs, participanții sunt de acord în mod expres cu prevederile prezentului Regulament Oficial și sunt de acord că, în cazul în care vor câștiga, numele si prenumele să fie făcute publice.

7.4. SC VERTICAL ENTERTAINMENT SRL se obligă să respecte prevederile Regulamentului (UE) 2016/679, privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, ale participanților, stocate pe durata concursului și ulterior acestuia. Acestea se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale participanților la concurs și să le utilizeze conform legislației în vigoare. SC VERTICAL ENTERTAINMENT SRL nu va fi ținută responsabilă de nici una din datele furnizate de către participanți în etichetarea persoanelor din cadrul comentariilor la concurs, persoanele indicate putând sa acceseze opțiunea de neetichetare pusă la dispoziție de platforma de socializare.

7.5. Participanților la concurs le sunt garantate drepturile prevăzute de Regulamentul (UE) 2016/679, privind protecția persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date astfel:

- Dreptul de acces la date potrivit căruia orice persoană vizată are dreptul de a obţine din partea operatorului o confirmare că se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care o privesc și în acest caz afirmativ, acces la datele respective;

- Dreptul de a solicita operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal ori restricționarea prelucrarii datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau a dreptului de a se opune prelucrării în condițiile prevăzute de prevederile legale aplicabile;

- Dreptul de a depune o plângere în fața unei autoritați de supraveghere (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal). 

- Dreptul de a vă retrage oricând consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează pe baza consimțământului. Retragerea consimțământului nu aduce atingere prelucrărilor anterioare.

- Dreptul de intervenţie asupra datelor potrivit căruia orice persoană vizată are dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit: a) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte; b) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii; c) realizarea notificării către terțe persoane cărora le-au fost dezvăluite datele, a oricărei operațiuni efectuate conform lit. a) sau b), dacă o asemenea notificare nu se dovedește imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.

- Datele pot fi dezvaluite exclusiv unor destinatari care sunt furnizori ai Organizatorului, cum ar fi curierul care livreaza premiul, auditori etc.

7.6. La cererea expresă a oricăruia dintre participanți, VERTICAL ENTERTAINMENT va asigura acestuia exercitarea oricăruia dintre drepturile prevăzute la prezentul articol. În cazul în care se va solicita ștergerea datelor pe perioada de desfasurare a concursului, Organizatorul va analiza daca poate da curs cererii in integralitate sau partial, avand in vedere obligatiile legale ce ii revin cu privire la pastrarea datelor. Organizatorul va putea sa refuze stergerea datelor participantilor în masura în care există alte prevederi legale care impun menținerea lor în vederea îndeplinirii de catre Organizator a unor obligații legale.

7.7. Participarea la acest concurs presupune acceptul participanților ca numele, prenumele și fotografiile înregistrate de Organizator pot fi folosite pentru a face publică premierea și asocierea, însă doar în legătură cu prezenta concursul și fără a prejudicia imaginea ori drepturile acestora.

7.8. VERTICAL ENTERTAINMENT colectează următoarele date personale de la participanții la concurs: numele, prenumele, numărul de telefon și CNP (Cod Numeric Personal). Aceste date sunt prelucrate în scopul participării la concurs, desemnării câștigătorilor, atribuirii și livrării premiilor, precum și îndeplinirea obligațiilor legale aferente acordării premiilor. Numele și prenumele câștigătorilor vor fi publicate pe conturile de social media ale Organizatorului pentru a anunța public câștigătorii.

7.9. Datele personale ale câștigătorilor vor fi păstrate pentru perioada impusă de legislația aplicabilă privind păstrarea documentelor justificative în scopuri contabile, respectând în același timp confidențialitatea și legislația privind arhivarea.

7.10. Prelucrarea datelor personale se efectuează în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (GDPR) și are ca fundament legal participarea la concurs, validarea câștigătorilor și atribuirea premiilor.

7.11. Pentru orice solicitări privind drepturile asigurate de GDPR, participanții pot contacta Organizatorul la adresa de e-mail: [email protected].

7.12. Participanții au dreptul de a accesa, rectifica, șterge sau restricționa prelucrarea datelor lor personale, de a se opune prelucrării, și de a depune plângere la autoritatea de supraveghere. De asemenea, au dreptul de a retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor lor personale în orice moment.

7.13. Datele personale nu vor fi dezvăluite către terți, cu excepția împuterniciților/prepușilor Organizatorului și partenerilor contractuali implicați în desfășurarea concursului (ex: cinematograful ales de câștigător).

7.14. Organizatorul va analiza posibilitatea de a da curs cererilor de ștergere a datelor, ținând cont de obligațiile legale ce îi revin cu privire la păstrarea datelor.

8. Litigii

8.1 În cazul unor litigii apărute între Organizator şi participanţii la Concurs, acestea vor fi soluţionate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibilă rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părţile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluţionare instanţelor competente române de la sediul Organizatorului.

 

9. Forța majoră și cazul fortuit

9.1. Pentru scopul acestui Regulament, Forţa Majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de Organizator şi a cărui apariţie îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-şi îndeplini obligaţiile asumate prin Regulament, iar cazul fortuit reprezintă acel eveniment care nu poate fi prevăzut şi nici împiedicat de cel care este ţinut să îşi îndeplinească anumite obligaţii în baza acestui Regulament Oficial.

9.2. Dacă o situaţie de forţă majoră sau caz fortuit, împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 din Noul Cod Civil. Organizatorul, dacă invocă forţa majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice Participanţilor la Concurs.

9.3. Dacă o situaţie de forţă majoră sau caz fortuit, împiedică sau întârzie total sau parţial executarea Regulamentului şi continuarea Concursului, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligaţiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art. 1351 din Noul Cod Civil. Organizatorul, dacă invocă forţa majoră sau cazul fortuit, este obligat să comunice Participanţilor la Concurs pe pagina de Facebook și Instagram în termen de 5 zile de la apariţia evenimentului de forţă majoră sau caz fortuit, existenţa acestuia.

 

 

Filme
Persoane