Robert Pattinson, interesat de un spin-off al lui Twilight

Actorul îşi promovează acum noul film, aventura biografică The Lost City of Z

Interpretul vampirului Edward Cullen din saga de succes Twilight s-a declarat extrem de interesat de un posibil spin-off care să aibă în centru personajul său. Zvonurile legate de extinderea serieiTwilight au fost lansate de studiourile Universal încă de anul trecut. Într-un interviu de promovare al ultimului său film, The Lost City of Z,oferit paginii web Yahoo Movies, Pattinson a fost întrebat ce părere are despre posibilele noi filme din universul Twilight.

„Să am propriul meu spin-off? Sigur, oriunde există public masiv pentru o idee – sau pur şi simplu unde există public – mă bucură întotdeauna ideea de a depăşi aşteptările oamenilor. Cred, aşadar, că ar exista un mod radical de a face o continuare şi asta ar fi amuzant. Este însă dificil când nu există material sursă.  Dar, da, sunt întotdeauna curios…”, a declarat actorul.

Filmele Twilight, bazate pe seria romanelor imaginate de Stephenie Meyer, au obţinut 3,3 miliarde de dolari la box office-ul internaţional. Ultimul film al seriei, Breaking Dawn: Part II, a fost lansat în 2012.

The Lost City of Z este o aventură biografică de la începutul secolului XX, în care mai joacă Charlie Hunnam şi Sienna Miller. 

Filme
Persoane