Robert Pattinson, rol principal în noul film al lui Bong Joon-Ho

Joon-Ho a mai semnat filmele Parasite, Okja, Snowpiercer, The Host

Bong Joon-Ho se pregătește pentru încă un film, după succesul lui Parasite, și Robert Pattinson va juca în el. Filmul nu a primit deocamdată un titlu dar va fi o adaptare a noului roman Mickey 7, al lui Edward Ashton.

Așa cum anunță Deadline, povestea romanului urmărește soarta lui Mickey 7, un angajat care poate fi sacrificat al unei expediții umane trimise să colonizeze lumea ghețurilor Niflheim. Oriunde o misiune e prea periculoasă echipa îl trimite pe Mickey.

După ce o `reiterare` moare, un nou corp se regenerează, păstrând intacte amintirile. După ce moare de șase ori, Mickey 7 își înțelege situația... și de ce poziția lui era singura rămasă neocupată...”

Filmul vine la doi ani după ce Bong Joon-Ho a dominat Oscarurile cu filmul Parasite. În acea noapte a câșigat trei premii Oscar, ceea ce l-a adus în vizorul publicului global. Joon-Ho a mai semnat filmele Okja, Snowpiercer, The Host și Memories of Murder.

Pe de altă parte. Pattinson tocmai a încheiat producția lui The Batman, unul dintre proiectele sale cu Warner Bros. Pattinson s-a lansat cu Harry Potter și Twilight, dar a evoluat către filme indie și de autor.

Filme
Persoane