Rocky, din nou pe marele ecran

Celebrul personaj îşi va face apariţia într-un spin-off al seriei Rocky

Studiourile MGM şi regizorul aclamatului Fruitvale Station, Ryan Coogler, au demarat o producţie spin-off Rocky – film inspirat din celebra serie – anunţă Deadline.com.

Filmul se va numi Creed şi îl va avea pe nepotul lui Rocky Balboa, Apollo Creed, ca protagonist, în vreme ce Sylvester Stallone îşi va relua faimoasa partitură, de această dată fiind în postura unui antrenor de box care şi-a încheiat activitatea.

Coogler, care se va ocupa atât de regia, cât şi de scenariul peliculei, l-a distribuit pe Michael B. Jordan, starul lui Fruitvale Station (unul din filmele independente ale anului ce trebuie văzut, fiind câştigătorul Marelui Premiu al Juriului şi pe cel al publicului la Sundance, în vreme ce la Cannes a primit titlul de Cel mai bun film de debut), în rolul lui Apollo Creed.

Povestea filmului pare una destul de previzibilă – tânărul Apollo hotărăşte să se apuce de box când realizează că are o înclinaţie naturală către acest sport, ulterior cerând ajutorul bunicului său, veteranul luptător Rocky. Cu toate acestea, producătorii se aşteaptă la o abordare reuşită a subiectului, ce a entuziasmat deja fanii lui Rocky, dar şi pe cinefilii care văd în Ryan Coogler şi al său protagonist din Fruitvale Station, Michael B. Jordan, unele din tinerele speranţe ale cinematografiei.

Filme
Persoane