Romanul lui Stephen King, The Stand, va fi transformat într-o miniserie

Serialul va fi difuzat de serviciul de streaming al CBS de anul viitor

A trecut ceva vreme de când regizorul Josh Boone (New Mutants) a început lucrul la adaptarea cărții lui Stephen King, The Stand. Gândit inițial ca o serie de patru filme, proiectul a fost acum transformat într-o miniserie TV, anunţă TrackingBoard.com. 

The Stand - în care supraviețuitorii unei molime ce aproape că extermină omenirea se înfruntă într-o bătălie finală, o biblică confruntare între Bine şi Rău - va ajunge în serviciul de streaming al CBS (CBS All Access) din 2019. Cele peste 800 de pagini ale romanului vor fi fi adaptate în 10 episoade, fiecare de câte o oră.

The Stand este unul dintre proiectele de suflet ale lui Joshn Boone. După ce a imaginat primul scenariu al adaptării (moment în care Warner Bros. nu venise încă cu propunerea seriei de patru filme), cineastul a spus că îl are pe Matthew McConaughey în vizor pentru rolul antagonistului, Flagg. McCounaughey a ajuns până la urmă sâ îl joace pe Flagg, însă într-o altă adaptare marca Stephen King, The Dark Tower.

The Stand a mai fost adaptat pentru televiziune în 1994. Producţia a avut patru părți, iar din distribuție au făcut parte Gary Sinise și Rob Lowe.

Filme
Persoane