Ryan Reynolds: Bye, bye, Scarlett, hello Agnes!

După recenta despărţire de Scarlett Johansson, actorul pare să fi început o nouă idilă

La nici trei luni de la anunţarea divorţului, Ryan Reynolds şi Scarlett Johansson şi-au găsit noi parteneri. În timp ce fosta doamnă Reynolds petrece tot mai mult timp în compania lui Sean Penn, Ryan pare a se afla şi el la începuturile unei noi idile cu fotomodelul german Agnes Fisher, scrie USMagazine.

Actorul de 34 de ani se află în Cape Town, Africa de Sud, pentru filmările noului său thriller Safe House, unde s-a afişat săptămâna trecută alături de frumoasa blondă din poza alăturată.

Agnes, care a pozat pentru ediţia africană a revistei pentru bărbaţi GQ, a fost văzută pe platourile de filmare ale Safe House – au relatat surse ale USMagazine -  de unde a urmărit cu interes scenele în care apărea Ryan, cei doi părăsind împreună locaţia la sfârşitul zilei de lucru a actorului.

Zvonuri despre o posibilă nouă relaţie a lui Reynolds au apărut şi la începutul anului, după ce actorul şi-a petrecut Revelionul alături de Sandra Bullock, care a divorţat şi ea anul trecut.

Cei doi au jucat împreună în comedia romantică din 2009, The Proposal şi sunt buni prieteni şi în viaţa reală, însă, până acum, nu au oferit presei dovada că ar fi format un cuplu.

Nici Scarlett Johansson nu a rămas prea multă vreme singură. Actriţa de 26 de ani a fost fotografiată la începutul săptămânii, fericită şi relaxată, într-un restaurant cubanez, alături de Sean Penn (50 de ani), care a pus punct recent căsniciei sale de aproape 14 ani cu actriţa Robin Wright. Conform relatărilor a numeroase publicaţii, relaţia lor ar fi început încă din luna ianuarie.

Ai în galerie fotografii ale celor două noi cupluri, surprinse de paparazzi.

Galerie poze
Filme
Persoane